b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Belga Kupa : Antwerp – Genk – 20:45

Ismét győzelmet ünnepelhet a Genk! (Fotó: Getty Images)

A mai labdarúgás kínálatból egy mérkőzést emelnék ki, amely az Antwerp-Genk összecsapása lenne. Lényegében a mérkőzésen számomra a legfőbb kiindulóalap, hogy a vendégek legtöbb játékosa a kettős terhelés miatt elfáradt.


Érdemes megnézni a Genk mélyrepülését, amelynek legfőbb okozója a Bajnokok Ligája szereplés. Ugyan a belga csapatnak már semmi esélye, ám H. Wolf a vendégek trénere egyfolytában a legjobb kezdőjét küldi fel a pályára. Ennek köszönhetően a védelemben egyre több a sérült, ill. elől a Samata, Paintsil, Berge, Ito négyes sem túl hatékony. A Genk-Liverpool mérkőzés óta pedig megfigyelhető, hogy a csapatnak nem nagyon megy. MIndössze egy győzelem, két döntetlen és öt vereség a csapat mérlege. Egyszóval elfogytak fejben és erőnlétileg is a játékosok. Persze messze még a szezon vége, ill. most egy kupáról beszélünk, ám az előzetes információk alapján, ma nem a legjobb játékosaival fog felállni a Genk, és a vendégek trénere ma több kulcsembernek is pihenőt ad, vagy épp a padon fognak kezdeni ezek a játékosok. Erről leginkább a tegnapi sajtótájékoztatón elhangzottak alapján lehet következtetni, ám semmiképp sem szabad megfeledkezni, hogy a belga labdarúgás egyik legjobb kvalitású csapata fog a pályára lépni. A hazai oldalon Bölöni László munkássága látható, a hazaiak tavaly óta folyamatosan fejlődnek, a védekezés nagyon egyben van, ráadásul a csapatban Mbokani és Refaelov kettős szállítják a gólokat.

A várható gólszámadatok alapján 1,96, ill. 1,42 a két csapat mutatója.

A Genk játékosokból sok erőt kivett a kettős terhelés, ráadásul most az Antwerp otthonában kellene maradandót alkotni, ahol senkinek sem egyszerű győzelemmel távozni. (Fotó : Getty Images)

Ami kijelenthető és egyértelműen látható, hogy az Antwerp hazai pályán nagyon erős és hazai (belga) szinten egyetlen vereséget sem szenvedett el a csapat, az EL-ben is egy 1-1-es döntetlen után vesztettek és estek ki az AZ Alkmaar ellen. Összességében a bajnokságot tekintve 7-1-0 a hazaiak mérlege, ami azért remek statisztikának számít. A Genk tehát idegenben nem minősül jelenleg erősnek, ráadásul várható, hogy “pihentetni” fog több játékost is a vendégek trénere, ill. itt van az a tényező, hogy az Antwerp remekül szerepel hazai pályán. Kiváló mérkőzésre számítok és nagyon meglepődnék azon, ha itt ma a Genk kiharcolná a továbbjutást. Zárásként pedig ott van az előző mérkőzés, ahol végig vezetett az Antwerp a Genk otthonában, majd a 96. percben tudott csak egyenlíteni a Genk. Úgyhogy érdekes találkozóra számítok és számomra az Antwerp továbbjutásában van most érték. Az ajánlás mellett egyetlen tényező van, ami befolyásolhatja a kimenetelt, ez pedig az időjárás. Antwerpenben a mérkőzés kezdetén 1-2 fok várható, ill. esőre is van némi esély. Ez az időjárás pedig nem biztos, hogy meghozza azt a tényezőt, hogy egy remek mérkőzést láthatunk, de annyi biztos, hogy akik a pályára fognak lépni, azok nem “lazsálhatnak”.

Antwerp – Genk Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Antwerp (Továbbjut) 1,75 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: