b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Beindultak a vaskerekek és változtatunk!

Összességében ahogy eddig látható is volt sikeresen dolgozunk és szépen alakul számunkra a 2018-s év. Viszont több üzenetváltás után, illetve látva a jelenlegi versenypiacot rájöttünk, hogy túl széleskörű a szolgáltatásunk és ezt a széleskörű szolgáltatást sokan nem veszik igénybe, illetve ha igénybe is veszik később jönnek rá, hogy nekik mégsem ez a szolgáltatás kellett volna, mert másra számítottak. Ezért gondolkoztunk, hogyan is lehetne leszűkíteni  és megkönnyíteni az előfizetőink dolgát.


[ecwid widgets=”productbrowser minicart” default_category_id=”0″ default_product_id=”0″ minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]


Ezek után a vállalkozásunk és a csapatunk arra a döntésre jutott, hogy egyesített szolgáltatást nyújtunk innentől és egyetlen egy szolgáltatásra lehet előfizetni, adott intervallumok keretein belül! A szolgáltatásunkat egy nap, egy hónap, két hónap és fél éves kereteken belül lehet igénybe venni és a megszokott módon, napi szinten osztjuk meg a tippjeinket! A honlapunk ezek után frissülni fog, mint a szolgáltatás, mint az archívum és a statisztika részleg is. A változás 2018.06.01.-től lép életbe és a meglévő előfizetőink is akik kisebb, vagy más csomagban vesznek részt, az előfizetésük lejártáig 2018.06.01.-től a “Prémium Szolgáltatás” tippjeit fogják megkapni!

Ami újítás viszont, hogy a megosztott tippekhez minden alkalommal elemzésekkel készülünk, illetve lesznek “szelvény ajánlások” is, a megosztott tippek mellett! Napi szinten 1-5 mérkőzés kerül megosztásra, a kínálat függvényében és a szelvényajánlások pedig napi 1-2 szelvényt jelenthetnek, amelyek 2,00-10,00 odds között fognak változni!


Mindent egybevéve tehát a tippjeinket a “Prémium Szolgáltatásunk” alatt lehet mostantól igénybe venni! Aki eddig előfizetett és jelenleg is tag másik csomagban, azoknak 2018.06.01.-től. Ami újítás még, hogy a bankroll menedzsmentünket és a stratégiánkat közzétesszük a weboldalunkon, amelyhez mindenki hozzáférhet és mindenki bátran használhat. Reméljük, hogy ez az újítás megkönnyíti és átláthatóbbá, egyben egyértelműbbé teszi a tippadásunkat, ráadásul az újításunk, hogy komplett szelvényeket is megfogunk osztani óriási értéket hordozhat magában!

     
0
%d bloggers like this: