b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

BBL : Ludwigsburg – Alba Berlin – 06/28 15:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat és tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A döntő első meccse nagyon simán alakult, ám a Ludwigsburg jóval többre hivatott és ha megnézzük a szezonbeli egymás elleni eredményeket láthatjuk, hogy azért a +10,5 pontos határon belül zárt rendre a csapat. Most sem várom ezt másként és szerintem “zöldülhet” ez a hendikep opció.

Ludwigsburg – Alba Berlin Fogadási határidő : 15:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Ludwigsburg +10,5 pont (Hendikep) 1.90 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: