b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

BBL : Alba Berlin – Oldenburg – 06/24 20:30

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat és tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


Az Alba veretlen továbbra is és kiválóan kezdte meg a döntő szakaszt, illetve a play offot is. A felkészülés remekül sikerült, látható ez az eredményeken is, ugyanis egy mérkőzéstől eltekintve rendre 7 vagy több ponttal nyertek az ellenfelek ellen. Az Oldenburgot majdnem 30 ponttal verték az odavágón, most szorosabb meccsre van kilátás, viszont az Alba a favorit.

Alba Berlin – Oldenburg Fogadási határidő : 20:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Alba Berlin -6,5 pont (Hendikep) 1.86 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: