b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Barátságos válogatott-mérkőzés : Mexikó – Venezuela

A mexikói keret jóval erősebb a venezuelainál, ennek ellenére bizakodó vagyok a látott eredményeket tekintve. (Fotó : Getty Images)

A második elemzésben egy barátságos mérkőzés került kiválasztásra a hajnali kínálatból, amelyre azért lettem figyelmes, hiszen mindkét csapat igencsak jó eredményeket ért el eddig 2019-ben. Mivel barátságos mérkőzésről beszélünk nem szeretnék nagyon belemerülni a statisztikai adatokba és a keretekbe sem, de mindenképp van egy reális opció, amelyben lehet érték.


I Mexikó – Venezuela I

 

A mérkőzésen két igencsak kiváló képességű, ám nem ismert futballistákkal rendelkező csapatok mérkőzhetnek meg egymással. Ami egyértelmű, hogy a Mexikói keret jóval több ismert játékost tudhat magáénak. A csapatban Alvarado, Chicharito, dos Santos, Alvarez, Reyes, Jimenez, Ochoa, Cazquez és természetesen Lozano nevei ismerős lehet. A Venezuelai keretből Murillo, Hurtado és Rosales neve lehet az ami ismerősen csenghet az átlag futballszurkolóknak. Ami biztos, hogy a venezuelai eredményekre már régebben felfigyeltem, hiszen a csapat 2018-ban is a barátságos mérkőzéseken rendre képes volt gólt szerezni, de ezt követően az argentinokat kiütötték 3-1-re és számomra egyre többször tűnnek fel ezeken a barátságos találkozókon.

Az egyetlen indok a fogadás ellen, hogy egy barátságos mérkőzésről beszélünk és mivel általában nagyobb kínálataink szoktak lenni, ezért nem is sűrűn favorizálom ezeket a mérkőzéseket. Viszont érkezik a nyár és lesznek holt időszakok, amikor ezekből a barátságos mérkőzésekből egy-egy találkozó erejéig megéri “csipegetni”.

A mexikói keret jóval erősebb a venezuelainál, ennek ellenére bizakodó vagyok a látott eredményeket tekintve. (Fotó : Getty Images)

A mostani mérkőzés pedig pont ilyen, hiszen várhatóan a Venezuelai részről a legjobb keret fog játszani, ahogy azt már láthattuk a barátságos mérkőzések alkalmaival, de a Mexikói keret sem arról híres, hogy épp ezeket a válogatott mérkőzéseket félvállról vegyék. Nem szeretnék sok rizsát nyomni, de abban biztos vagyok, hogy a semleges helyszín rendesen megfogja kavarni a szálakat. A mexikói keret bőven erősebb, de a védelem gyengének/sebezhetőnek mondható. Szerintem a gólváltás mindenképp reális opció lehet, főleg elnézve,a 2018-2019-s venezuelai eredményeket. Úgyhogy erre ajánlok fogadást, mindenképp alacsony téttel! Hozzáteszem azt is, hogy ez némileg hazardírozással ér fel, de én bizakodó vagyok és remélem, hogy sokak bíznak bennem!

Mexikó – Venezuela (03:00)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,90 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: