b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Barátságos mérkőzés : Magyarország – Uruguay – 19:00

A második elemzés esetében pedig a magyar válogatott mérkőzését emeltem ki a kínálatból. Ritkán teszek ilyet, hogy egy barátságos mérkőzésre ajánljak fogadást, ám úgy vélem, hogy az új stadion, a rengeteg néző, ill. némileg “gálamérkőzésnek” beillő találkozón izgalmas kilencven perc elé nézhetünk.


A találkozót nagyon felesleges elemezni, ám érdemes kiemelni, hogy ez a mostani mérkőzés leginkább próbálkozás lesz Rossi részéről, hogy megpróbáljon egy olyan védelmet a pályára tenni, ami hatékony lehet. A védelmünkből Orban kiesése hatalmas veszélyt jelenthet, hiszen a védő remek teljesítményt nyújtott a válogatottban is. A helyére vélhetően a Puskás Akadémiában futballozó Nagy Zsolt kerülhet, de lényegében a védelem a következő személyekből tevődhet össze.  Baráth Botond (Sporting Kansas City – Egyesült Államok), Bese Barnabás (Le Havre AC – Franciaország), Szalai Attila (Apollon Limassol – Ciprus), Korhut Mihály (Arisz – Görögország), Lang Ádám (Omonia Nicosia – Ciprus), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia FC), Pávkovics Bence (Debreceni VSC). A vendégek részéről is egy igencsak erős keret érkezett, ráadásul a vendégek csapatában Cavani, Suarez, Godin és még sokan mások is szerephez juthatnak.

A két csapat legutóbb 1954.06.30.-án találkozott egymással és akkor 2-2-es döntetlent követően a döntőbe jutott a válogatottunk, ahol a németektől kaptunk ki 3-2-re.

Felejthetetlen hangulatú mérkőzés alakulhat ki az új Puskás Arénában. (Fotó : Nso.hu)

A hangulat véleményem szerint garantált lesz és őszinte leszek az Uruguayi csapat rengeteg barátságos mérkőzésén gólt szerez, ám gólt is kap. Mivel ez egy stadionavató, ennek a mérkőzésnek más lehet a hangulata, más lehet alapra a felfogása és ahogy láttam a vendégek tegnapi edzésének összefoglalóját, inkább jókedvűek voltak a játékosok, mintsem koncentráltak és feszültek. Bár köztudott, hogy ilyen szintű játékosok képesek bármikor kimagaslani a mezőnyből és azért valljuk be a magyar válogatott messze nem egy erős csapat. Egy szó, mint száz én bízom benne, hogy egy döntetlen közeli eredménnyel zárunk, de az avató miatt szerintem a gólokban lehet érték. A publikum nem egy unalmas végig védekező mérkőzést akar látni és benne lehet a pakliban az is, ha már hülyén is hangzik, hogy féli egy “lebeszélt” mérkőzést láthatunk. A fogadóirodák igencsak magas szorzón húzták meg a gólváltás határát, hiszen 2,10-es oddson fogadhatunk arra, hogy mindkét fél betalál. Ez az érték pedig számomra “value bet” úgyhogy erre ajánlok fogadást alacsony téttel.

Magyarország – Uruguay Fogadási határidő : 19:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 2,10 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: