Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Áprilisi összegzés: A szó szoros értelmében bankot robbantottunk!!

Áprilisban majdnem minden szolgáltatásunk nyereséggel zárt és sikerült „bankot robbantanunk” a 2022-es év negyedik hónapjában!

Remekül alakult az elmúlt harminc nap számunkra és lényegében egy-egy meglepetés eredménytől eltekintve végig kedvezően alakultak számunkra a favorizált mérkőzések. A legnagyobb profitot a „gold” szolgáltatásunk alakította ki, ahol 293 fogadásunk +170.89 egységnyi nyereséget hozott számunkra és a ROI mutatónk +56.95% lett. Ezenkívül a nagy tétes szolgáltatás 32 fogadásból +17.365 egység profitot realizált (ROI: +7.18%). A prémium szolgáltatásunk +15.81 egységgel zárt (ROI: +11.81%). A prémium „ticket” szolgáltatásunk pedig +8.645 egységgel zárt (ROI: 10.80%). Összességében tehát remek hónapunk volt, köszönjük a bizalmat az előfizetőinknek és egyúttal gratulálunk is a látható eredményekhez! Ami pedig külön remek hír, hogy a hónapban debütáló ingyenes beharangozó ajánlásaink is gyönyörű eredményeket értek el, aminek köszönhetően azok is profitálhattak, akik csak ezen tartalmainkat követik!

Az április hónapunk a következő eredményekkel zárult!⤵️
👉Prémium szolgáltatás: +15.81 egység
👉Prémium “gold” szolgáltatás: +170.89 egység
👉Nagy tétes szolgáltatás: +17.365 egység
👉Ticket szolgáltatás: +8.645 egység
👉Tíz perces szolgáltatás: -1.365 egység
👉Beharangozó ajánlások: +6.67 egység

Összességében aki áprilisban minden szolgáltatásunkban jelen volt az nettó +202.205 egységnyi profitot könyvelhetett el. Ez az eredmény az általunk ajánlott tőkefelosztás szerint egy tőke duplázást jelentett, tehát aki most csatlakozott az dörzsölheti a markát, de természetesen aki hosszútávon is velünk tart, illetve tartott annak is jól jött ez a nem mindennapi nyereség! Gratulálunk előfizetőinknek, ill. azon követőinknek is, akik a beharangozó tartalmainkra fogadtak!

Amennyiben érdekel a részletes statisztikánk, ill. tipparchívumunk, akkor kérünk, hogy kattints a lenti gombra! 

ELŐFIZETÉSEINK

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

HAVI
ÉVES

PRÉMIUM „TICKET” SZOLGÁLTATÁS

7999

Ft/hónap

PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS

9999

Ft/hónap

PRÉMIUM „GOLD” SZOLGÁLTATÁS

14999

Ft/hónap

NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS

19999

Ft/hónap

PRÉMIUM „FULL” PACK

34999

Ft/hónap

„TÍZ PERCES” SZOLGÁLTATÁS

49999

Ft/örökös tagság

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: