b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Zenit – RB Leipzig – 18:55

A mai nap három elemzés kerül megosztásra és megpróbálok úgy “kalkulálni” a tétekkel, hogy sikerüljön “jól” kijönni a mai napunkból is. Az első elemzés esetében a Zenit – Lipcse mérkőzésre ajánlok fogadást.


Az elemzés szempontjából egy igencsak érdekes mérkőzés szemtanúi lehetünk, hiszen a németek keretéből több kulcsfontosságú játékos is hiányzik és legtöbbjük a védelemből. A Zenit részéről is vannak hiányzók, ám az orosz házigazda ma szinte a legjobb tizenegyét küldheti a gyepre és ennek köszönhetően egy remek összecsapás alakulhat ki ma is a felek között. Ami érdekesség lehet, hogy a “G” csoportban a Lipcse hat pontjával az első helyen, míg a hazaiak négy ponttal a második helyen állnak. A csoport harmadik, ill. negyedik helyezettje viszont szorosan követi a duót, ezért minden egyes csapatnak nagyon fontos lenne ma a pontszerzés.

A várható gólszámadatok alapján a Zenit 1,39, ill. a Lipcse 1,66-s mutatóval rendelkezik. Ezen adatok pedig a gólváltásra hajaznak.

Ma is gólt ünnepelhet az RB Leipzig csapata, ám semmiképp sem lesz könnyű dolguk Szentpéterváron. (Fotó : Getty Images)

Annyi szent, hogy Szentpéterváron nagyon nehéz nyerni, ráadásul a Zenit szinte minden tétmérkőzésén képes gólt, gólokat szerezni. A Benfica elleni csoportmérkőzésen például három gólt is rúgtak. Mivel a vendégek védelme elég foghíjas, ill. W. Orban is kiesett, mint védelem alappillére, így könnyedén átjáróház lehet a németek védelme. Az előző mérkőzésen a Lipcse nyert ugyan 2-1-re, ám akkor is az orosz együttes szerezte meg a vezetést. Ami biztos, hogy itt aki védekezni fog, hatalmas hibát követhet el, hiszen mindkét oldalon remek képességű támadók sorakoznak fel. A hazai keretben a Dzyuba, Azmoun, Driussi trió szinte biztosan kezd és Dzyubától várják ma az orosz lapok a legtöbbet. A vendégek részéről pedig Werner, Laimer, Sabitzer és Poulsen is bevethető. Ezért számomra a gólváltás az, ami várható a mérkőzésen, erre pedig 1,53-as szorzón fogadhatunk. Látható, hogy a fogadóirodák is számítanak a gólváltásra, nem véletlen ilyen “alacsony” a szorzó.

Zenit – RB Leipzig Fogadási határidő : 18:55
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,53 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: