b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Zenit – Benfica – 21:00

A mai nap utolsó prémium elemzés esetében a Zenit – Benfica mérkőzésre ajánlok fogadást. 


A találkozón egy kiélezett párharcra számítok és ennek egyetlen indoka van, hogy mindkét csapat képes lehet akár továbbjutni a “G” jelzésű csoportból, hiszen közel azonos ellenfelek tartózkodnak a csoportban. A Lyon szerintem verhető ellenfélnek számít, míg a Lipcsét képesek lehetnek egy jobb napot kifogva megszorítani, avagy megverni. Ami egyértelmű, hogy az eddigi tétmérkőzéseken mindkét csapat képes volt gólt/gólokat szerezni, ill. a BL-ben az 1. fordulóban mindkét együttes gólváltással zárt.

A várható gólszámadatok alapján 1,22, illetve 1,09 a két együttes mutatója. Amely alapján az 1-1-es végeredmény reális lehet.

Vajon képes lesz a Benfica pontokkal távozni a Zenit otthonából? (Fotó : Getty Images)

Mivel a gólszámadatok, illetve a látott idei eredmények alapján is várható a gólváltás, ezért ez a fő opcióm, ám második opcióként az 1-1-es pontos végeredményre ajánlok fogadást. Ugyan a Benfica képes lehet győzedelmeskedni, ám az orosz hideg aligha kedvez majd a portugál csapat játékosainak. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és remélem, hogy egy végig kiélezett párharcon betalálnak a felek, majd 1-1-es végeredménnyel zárnak.

Zenit – Benfica Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,70 Tét : “C” kategória 2 egység
Tipp : 1-1 (Pontos végeredmény) odds: 6,00 Tét : “C” kategória 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: