b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Zaragoza – Tenerife – 10/01 20:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:30

A Tenerife mérkőzéseit az utóbbi hetekben kétszer is favorizáltuk és mindkét alkalommal sikerült nyereséggel zárnunk a csapat mérkőzésein. Ami biztos, hogy a legutóbbi az egyik legemlékezetesebb marad számunkra, hiszen a vendégek 43 pontos utolsó negyeddel megfordították 24 pontos hátrányból a Murcia elleni mérkőzésüket. Itt is egy over opciót favorizáltunk és ma is hasonlóan teszünk. A mai meccs mindkét félnek igencsak fontos, ráadásul a felek nem is olyan rég találkoztak egymással, amikor 91-86-os eredményt értek el. A Tenerife számít most is favoritnak, ám a Zaragoza nagyon küzdős csapat, ráadásul remek hír, hogy a hazaiaknál minden játékos játékra alkalmas állapotban várja a találkozót. A várható pontszámadatok alapján 163-165 pont közötti eredmény a reális a felek mérkőzésén, ám a tét miatt mi egy nagyon szoros összecsapásra számítunk. Egyszóval mindent számításba véve a találkozón a 157 pont feletti opciót favorizáljuk, ami a csapatok 2020-as mérkőzésein rendre “zöldült”.

📊 Ajánlott predikció: 
157.5 felett (Játék összesített)

odds: 
1.76 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: