b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Veszprém – Vive Kielce

Nagy László utolsó mérkőzéseire készül. Ma a Veszprém a favorit és várható a győzelmük. (Fotó : M4sport)

A Bajnokok Ligája Final Four elődöntőjében a Veszprém a Vive Kielcével mérkőzik meg. Így előzetesen én leszögezem, hogy bőven reális a magyar csapat végső sikere és ennek tudatában ajánlok egy opciót a mai mérkőzésre is.


I Veszprém – Vive Kielce I

 

A találkozón én nagyon bízom benne, hogy Nagy Laciék kiharcolják a győzelmet. Annyi szent, hogy egy izgalmas mérkőzés elé nézünk, ahol lényegében a magyar csapat a favorit, viszont óriási hiba lenne leírni a Kielcét. Számomra remek kiindulóalap, hogy a két csapat a Bajnokok Ligájában már kétszer találkozott a 2018/2019-s kiírásban és mindkét alkalommal nyerni tudott a Veszprém. Első alkalommal 29-27, míg legutóbb március 2-án 36-35-re nyert a csapat.

Ami szintén érdekes tényező, hogy Nagy László, Ilic és Mikler Roland is távozik a szezon végén a csapattól. Mikler eligazol a Szegedhez, míg Ilic és Nagy Laci szögre akasztja a cipőt és visszavonul. Ennél szebb visszavonulást pedig egy kézilabdázó sem kívánhatna, hiszen esély van a BL győzelemre.

Nagy László utolsó mérkőzéseire készül. Ma a Veszprém a favorit és várható a győzelmük. (Fotó : M4sport)

A fogadóirodák egyébként az 1,40-s határt lőtték be a magyar csapat sikerére, amely szerintem kiválóan lett most meghatározva, viszont nagyon meglepődnék azon, ha a Kielce nagy arányú vereségbe szaladna bele. Egy szó, mint száz én a mérkőzésen abban bízom, hogy itt a Veszprém nyerni fog, de mindezt az 5 gólos határon belül teszi meg. A bet365 fogadóportálon tehát az 1-5 gólos sikerre ajánlok fogadást, amelyet a “Szerzett előny” opciónál találtok meg. Nagyon meglepő lenne, ha itt több góllal nyerne a magyar csapat, ha kikapnának az még inkább. Úgyhogy bizakodó vagyok és remélem, hogy Nagy Laciék behúzzák a mérkőzést, mindezt az 5 gólos határon belül és ezzel holnap a döntőben mérkőzhetnek meg a Bajnokok Ligája trófeáért.

Veszprém – Vive Kielce (15:15)
Tipp: Veszprém 1-5 gól (Szerzett előny) odds:2,30 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: