b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Veszprém – Kiel – 17:30

A Bajnokok Ligájában a Veszprém a németek egyik kiváló együttesét a Kielt fogadja otthonában. Egy igazi ki-ki mérkőzésre van kilátás!Mindenképp remek ez a párosítás és elnézve az előző évek eredményeit rendre szoros és végig kiélezett “csatát” vívtak meg a felek egymással. Ami biztos, hogy a mostani Veszprém már-már a régi fényében tündököl. Ami látható, hogy a csapatból sajnos eltűntek a magyar játékosok és immáron egyedül Lékai Máté az aki hivatalosan is magyar állampolgárként képviseli a csapatot. A kapuban Sterbik maradt, aki a Motor Zaporozsje ellen remek napot fogott ki. Viszont a csapatban Marguc, Lauge, Gajic, Nilsson, Mahe, Manaskov és Tonnesen az aki leginkább a húzó nevek közé tartozik. A Kiel a BL első fordulójában máris döntetlennel zárt a Vive Kielce ellen, ami inkább a Kielcének elismerés és nem a Kielé. Ami biztos, hogy a vendégek keretében is vannak remek képességű játékosok. Ilyen példának okáért Weinhold, Pekeler, Bilyk, Ekberg és Zarabec.

A két együttes legutóbb 2018.02.07.-én találkozott egymással. Akkor a Kiel nyert 22-20-ra. 

A Veszprém számít a favoritnak, ám egy szoros mérkőzésre van kilátás. (Fotó : Sólya Eliza/hetmeteres.com)

 Ami egyértelmű, hogy a Veszprém védelem ha jól fog zárni, akkor megnehezítheti a Kiel dolgát. Márpedig a mostani védelem igencsak erősnek mondható. A vendégeknek is ez lehet az egyik legjobb taktikájuk, hogy a védekezést biztosítani, kevés gólt kapni és ezáltal megnehezíteni a Veszprém dolgát. A Kielnek egyértelműen nehezebb dolga lesz, hiszen a mostani Veszprém keret nagyon erősnek tűnik így első ránézésre. Úgyhogy izgalmas mérkőzésre számítok, ám azt nehezen tudom elképzelni, hogy itt ma nagy adok-kapok keveredjen ki a párosításból. Az biztos, hogy egy jó védekezéssel akár meccset is lehet nyerni, de az egymás elleni mérkőzések alapján a két csapat nagyon ritkán zárt gólokban gazdag mérkőzést. Úgyhogy én egy under opcióval készültem, ahol az 58,5 gól alatti opcióra ajánlok fogadást.

Veszprém – Kiel Fogadási Határidő : 17:30
Tipp : Kevesebb, mint 58,5 gól (Mérkőzés összesített) Odds : 1,75

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: