b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: Végletekig kiélezett csata várható a Tottenham-AC Milan fiaskón!

Egy gólos hátrányból várhatja az AC Milan elleni visszavágót a Tottenham, akik szerda este hazai pályán harcolhatják ki a továbbjutást!

Az első mérkőzés 1-0-ás milánói sikerrel zárult és ennek köszönhetően elég nyitott maradt a kérdés a továbbjutást tekintve. Ugyan az olaszok jóval jobb szezont produkálnak, de azért elég nehéz egy lapon említeni a Premier League és a Serie A mezőnyét. Ugyan a H. Kane által fémjelzett együttes nem hangolt valami jól a szerda esti ütközetre, hiszen hétvégén kikaptak a Wolves otthonában, azt megelőzően pedig nagy meglepetésre az FA Kupából is kiestek. Az AC Milan sem hangolt túl jól a visszavágóra, hiszen hétvégén kikaptak a Fiorentina otthonában, bár azt megelőzően az Atalanta csapatát elég biztosan verte meg a Pioli-legénység. A mai találkozót a hazaiak részéről Bentacur, Bissouma, Dier, Lloris és Sessegnon kényszerül kihagyni sérülés miatt, míg a vendégeknél Calabria, Florenzi és Ibrahimovic maródi.

HASZNÁLD KI A NAGY TAVASZI AKCIÓNKAT!

2023. március 1. és 15. között minden egyes havi szolgáltatásunkat -30% kedvezménnyel veheted igénybe! Csak használd a kosár, vagy pénztár oldalon a SPRING30 kuponkódot!

A tartalom megtekintése számodra korlátozva van!
Lépj be Te is a b&wtips-közösségbe és váltsd ki az egy éves b&wtips tagsági díjat!

A tagsági díj egy évre mindössze 2.999 Ft!

A tagsági díj kiváltásával egy éven keresztül a weboldalunk minden egyes eleméhez hozzáférést biztosítunk számodra, ill. a b&wtips-közösség számára kialakított chathez is csatlakozhatsz, amit a telegram alkalmazáson keresztül érhetsz el! A chat linkjét a számláddal együtt küldjük számodra email formájában. Amennyiben nem találnád a beérkező emailek között az üzenetünket, úgy kérünk, hogy ellenőrizd le a spam, kéretlen, ill. közösségi mappákat is!

Amennyiben szeretnél még több tipphez hozzáférést kapni, akkor igényeld az előfizetéssel rendelkező szolgáltatásaink valamelyikét! 
Legyél Te is sikeres sportfogadó!

 

0
%d bloggers like this: