Bajnokok Ligája : Vardar – Veszprém

A Bajnokok Ligája Final Four elődöntőjében a Veszprém a Vive Kielcével mérkőzött meg és 33-30-ra nyert a magyar csapat, ezzel pedig a döntőbe került. Ezt követően a Barcelona-Vardar mérkőzést láthatta mindenki, ahol már el volt könyvelve a Barcelona sikere, hiszen 7 góllal vezetett a katalán csapat, majd a Vardar a mérkőzés végére egalizálta a lemaradását és 2 góllal megnyerte a meccset.


I Vardar – Veszprém I

 

A  mérkőzésen nagyon bízom benne, hogy a Telekom Veszprém játékosai a legjobb formájukat fogják hozni. Köztudott, hogy Sterbik lábfejsérülése miatt kihagyni kényszerül a találkozót, illetve Nagy László sincs 100%-s formában, hiszen a válla sérült az előző mérkőzésen. Ennek ellenére tegnap 3 góllal tudott nyerni a csapat, Nenadic parádézott és lényegében végig irányította a meccset a Veszprém. Ma a Vardar jön, akik azért nincsenek bombaformában és tegnap a Barcelona játékosoknak, illetve a hálóőrüknek köszönhették, hogy nem lett nagyobb arányú kiütés ezen a meccsen. A katalánok játékosai már elhitték, hogy simán a döntőbe vannak, de megmutatta a Vardar, hogy sose szabad őket leírni.

Tegnap sikerült profitálni a magyar csapat sikerével és lényegében ennél kedvezőbben aligha alakulhatott volna számukra a döntő. A Veszprém úgymond “könnyebb” ellenfelet kapott a döntőben. A Vardarral legutóbb február 16-án találkozott a csapat, akkor 2 góllal nyertünk.

Nagy László utolsó mérkőzéseire készül. Ma a Veszprém a favorit és várható a Bajnokok Ligája győzelmük. (Fotó : M4sport)

Izgalmas mérkőzésre számítok, ahol lénygében látható, hogy a Veszprém a favorit. Én nehezen tudok elvonatkoztatni a tegnap látottaktól. Nagyon hosszú a Veszprém cseresora, ráadásul egytől-egyig kiváló játékosok szerepelnek a csapatban. Most pedig minden adott a győzelemhez. Mivel döntőről beszélünk nem szeretnék nagyobb tétekbe belebonyolódni, illetve az opciókat se variáltam túl. Ezért a Veszprém sikerére ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva 3 egységgel. Hajrá Veszprém!

Vardar – Veszprém (18:00)
Tipp: Veszprém (Rendes játékidő) odds:1,54 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588