b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Valencia – Ajax – 21:00

Papíron bőven esélyes az Ajax, viszont az előző mérkőzést látva nem írnám le a ciprusiakat. (Fotó : Getty Images)

Ma is egy “gold” elemzés kerül megosztásra és ismét egy Bajnokok Ligája mérkőzésre ajánlok fogadást. A Valencia – Ajax mérkőzésen hasonló opciót favorizálok, mint ahogy azt tegnap tettem.A Valencia kisebb meglepetésre nyerni tudott a Chelsea ellen az első fordulóban, míg az Ajax 3-0-ra hozta a “kötelező” Lille elleni sikert. Ami a mostani találkozót illeti egy igencsak izgalmas 90 percre számítok, hiszen mindkét oldal gólerős támadókkal rendelkezik, viszont a védelmek nem a legjobbak. A holland focira alapra sem jellemző a defenzív futball, ráadásul ott van az a tényező, hogy a 2019/2020-as szezonban még nem szenvedett vereséget a Mestalla gyepén az együttes. Az Ajax idegenben nem túl acélos, bár ők is veretlenek még idén. A BL-ben elsőként a PAOK ellen léptek pályára ott 2-2-vel zártak, majd az APOEL otthonában 0-0-ás eredményt értek el.

A két csapat várható gólszámadata alapján 1,33, illetve 1,76 a mutató. Ez alapján bőven reális lehet a gólváltás és az 1-1, 1-2-es eredmény is, viszont az Ajax tényezője miatt nem ajánlom, hogy fogadj a mérkőzés pontos végeredményére.

file74v6yq52a1j5wvukho0-1555668521
Izgalmas mérkőzésre van kilátás a Valencia – Ajax párharcon. (Fotó : Getty Images)

A találkozón a hazai oldalon Parejo, Moreno, Cheryshev, Gómez biztosan a keret részese, míg a vendégek részéről a Tadic, Neres, Promes, Beek négyes az utazókeretben lett megemlítve. Ziyech is elutazott a csapattal, ám a játéka a mai napon még kérdéses, ami valljuk be egy kisebb hátrányt jelenthet a hollandok támadójátékában. Ami azt illeti mindkét oldal védelme tehát sebezhető, bár a kapukban a hazai részről Cillessen, míg a vendégek részéről Onana lesz. Mindkét hálóőr ismerős lehet, ráadásul jó mutatókkal is rendelkeznek. Ami azt illeti, ma egy döntetlen akár jó is lehet mindkét csapatnak, hiszen a Lille-Chelsea párosítás nem lesz egy sétagalopp egyik fél számára sem. Úgyhogy egy pontosztozkodás esetén akár maradhat továbbra is a 3 pontos különbség. Én mindenképp bizakodó vagyok, hiszen a Valencia eddig minden egyes hazai tétmérkőzésén gólt szerzett és egy találkozótól eltekintve gólt is kapott. Az Ajax idegenben pedig egy találkozót leszámítva rendre gólváltással és gólokkal tarkított találkozóval zárt. Úgyhogy a gólszámadatok, a várható kezdők, ill. a jelenlegi tét miatt is várható a gólváltás, amelyet 5 egységgel ajánlok fogadásként.

Valencia – Ajax Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,57 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: