b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája utolsó felvonás! Ki nevet a végén?

Talán nem túlzás kijelenteni, de a mai Bajnokok Ligája döntőt több millió néző fogja követni a helyszínen és az elektromos készülékek előtt, ahol a Real Madrid – Liverpool összecsapását láthatjuk. Ez az idény utolsó felvonása mindkét csapat számára, majd a játékosok koncentrálhatnak a közelgő VB-re. Most viszont a feladat nem kicsi és az esély adott mindkét számára, hogy elhódítsák a klubok történetének egyik legnehezebben megszerezhető trófeáját! A rutinos királyi gárda, vagy a kiváló egyéniségekből, illetve remek trénerrel rendelkező Liverpool szerzi meg a trófeát?! Mi megpróbálunk a mai nap esélyeket latolgatni és megosztunk veletek négy tippet is a mérkőzéssel kapcsolatban!


Köztudott, hogy a csapatunk a blancóknak szorít és hétről-hétre, illetve a Bajnokok Ligája mérkőzésein végig favorizáltuk a Cristiano Ronaldo által vezényelt királyi gárdát. Ennek több indoka is van, viszont, mint tippadó portál, illetve tanácsadó el kell vonatkoztatnunk az ilyen mérkőzéseken és ésszerű, statisztikailag igazolható tippekkel kell előállnunk a minket követőkkel!

maxresdefault
Ma is örömittasan végeznek és behúzzák a 13. trófeát a Real Madrid labdarúgói?!

A mérkőzésen mi két igazán motivált csapatra számítunk, rengetegen nyilatkoztak úgy, hogy ma két védekező felfogású csapatot láthatunk majd a pályán, akik inkább a biztos eredményre fognak törekedni és a végső pillanatokig szoros, egyben gól nélküli mérkőzést láthatunk. Nos, benne lehet, viszont aki látta az eddigi mérkőzéseken a két csapatot egyet mondhatunk, hogy nem a “Park the bus” Mourinho féle taktikát alkalmazzák az együttesek. Real Madrid oldaláról a Cristiano Ronaldo, Bale, Benzema, Asensio, Vasquez, Modric, Isco, Kroos középpálya és támadósor már igencsak beszédes és a csapat statisztikái is azok, hiszen szinte minden mérkőzésen 2-3 gólig jutott a szezon során a királyi gárda. Védelem szempontjából aki ismeri a spanyol csapatot, tudhatjuk, hogy örök gólváltásra fogadható együttes és a mérkőzéseik java részén kisebb, nagyobb csapatok ellen is gólt kap a Ramos által irányított védelem. A Liverpool részéről a Szalah, Firmino , Mané trió aki igazán ismerős lehet bármely labdarúgást követő nézőnek. De itt is az egyiptomit lehetne leginkább kiemelni, hiszen gyorsaságával, illetve okos megmozdulásaival az őrületbe kergeti az ellenfelek védősorait. Sokak Messihez hasonlítják őt, viszont ehhez a feladathoz még fejlődnie kell a fiatal tehetségnek. Mindent egybevéve viszont mi úgy véljük, hogy a Real Madrid által megszerzett tapasztalatok, illetve az a tényező, hogy az utóbbi időszakban hány döntőt játszott már az együttes talán egy kicsi pluszt jelenthet, míg a Liverpool részéről a gyors támadók, illetve a királyi gárda sebezhető védelme miatt igazán érdekessé alakulhat a mai mérkőzés. Viszont mi úgy véljük, hogy a mai felek közt az a rutinbeli különbség megmutatkozhat. Amíg a spanyol csapat már-már rutinból játszhat egy döntőt, addig az angolok talán izgulósabban, illetve dekoncentráltan játszhatnak a mai találkozón. Természetesen tudjuk, hogy a felek közt olyan sztárok vannak,akik már megszokták ezt a helyzetet és szituációt, viszont mi ,mint megérzésileg, mint a Spanyol/Angol bajnokság közti különbségek miatt úgy véljük, hogy meglehet a Real Madrid által a zsinórban megszerzett harmadik Bajnokok Ligája trófea is. Ami még érdekes információ lehet, hogy igazi specialistának számít a királyi együttes, hiszen eddig 15 alkalommal játszott a csapat BL döntőt, ebből 12 alkalommal nyerni tudott, most jön a 16. alkalom és lehetőség arra, hogy gyarapítsák a trófeák számát.

Összegezve tehát, mi úgy véljük, hogy a Real Madrid a maga rutinjával ma képes lehet lehozni a mérkőzést. Sokak ma leírják őket és a fentiekben említett Liverpooli támadósornak köszönhetően angol sikert várnak, viszont az a mutatott játék, amelyet a Real Madrid a Bajnokok Ligájában mutatott számunkra meggyőző volt. Most itt az esély a triplázásra, illetve arra, hogy 13. alkalommal elnyerje a csapat a BL trófeát. A Liverpool jó csapat, illetve várunk legalább egy vendég találatot, viszont Ronaldo szerepe ma sokat nyomhat a latba és nem beszélve az Asensio, Vasquez duóról akik fiatal koruk ellenére meghatározó személyek lehetnek a mai találkozón! Mi úgy véljük, hogy ma nyernek a blancók és már a rendes játékidőben eldőlhet a mai mérkőzés!


Tippjeink a mérkőzésre:


“A” kategóriás tipp:
Real Madrid – Liverpool (3-1)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
odds:1,60

“B” kategóriás tipp:
Real Madrid – Liverpool (3-1)
Tipp:Real Madrid (Ki nyeri a BL-t?)
odds:1,60

“C” kategóriás tipp:
Real Madrid – Liverpool (3-1)
Tipp:Real Madrid 2:1, 3:1, 4:1 (Pontos végeredmények)
odds:4,60

Real Madrid – Liverpool (3-1)
Tipp:Igen (C. Ronaldo szerez gólt?)❌
odds:1,70

Sok sikert és jó szurkolást a mérkőzéshez!

0
%d bloggers like this: