b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Tottenham – Manchester City

Várható most is, hogy begyűjtik a vendégek a győzelmet, de vajon milyen gólkülönbséggel teszik azt meg? (Fotó : Getty Images)

A mai nap nyilvános megosztásként a Bajnokok Ligája egyik legizgalmasabb mérkőzését osztjuk meg, ahol két angol csapat találkozik egymással.


I Tottenham – Manchester City I

A mérkőzésen sokak Pep Guardiola által irányított Manchester City továbbjutását várják, mi mégis fenntartással kezeljük ezeket a kijelentéseket, hiszen a Tottenham hazai pályán igencsak jól szerepel, ráadásul a Kane, Son, Eriksen és Alli négyes veszélyesnek mondható. A vendégek oldaláról is szinte a legjobb kezdő várható és ennek fényében egy végletekig kiélezett és izgalmas találkozóra számítunk.

A két csapat nem ismeretlen egymásnak és köztudott, hogy a Manchester City előtt hatalmas esély áll, hiszen minden egyes kupában még versenyben van a csapat.

A várható kezdőket látva számunkra nincs kérdés az esti mérkőzésen és véleményünk szerint nem az első találkozón fog eldőlni ez a párharc.


Tottenham várható kezdőcsapata:
Lloris, Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Sissoko, Winks, Eriksen, Alli, Son és Kane

Manchester City várható kezdőcsapata:
Ederson, Danilo, Stones, Otamendi, Laporte, De Bruyne, Fernandinho, David Silva, Bernardo Silva, Aguero és Sterling


Az első opciónk a mérkőzésen, amit a bet365 fogadóportál segítségével lehet megfogadni, az Raheem Sterling játéka. Lényegében az angol támadó remek formában van és utóbbi időben ontja a gólokat. Gyors és remek helyezkedőképességének köszönhetően nehéz vele tartani a “tempót”, ezért többször tud veszélyeztetni. Mivel a Tottenham védősora elég lassúnak mondható, ezért nagy érték lehet az ő játékában és véleményünk szerint elmérték a bet365-nél ezt az opciót, hiszen 1 kapura tartó lövésre 1,56-s szorzóért lehet fogadást kötni. Ebben a lehetőségben hatalmas érték van, ezért egy közepes téttel fogadunk és remélhetőleg egy alkalommal eltalálja a kaput Sterling.

Tottenham – Manchester City (21:00)
Tipp:Több, mint 0,5  (Raheem Sterling kapura tartó lövéseinek száma)  odss:1,56 “B” kategória Tét : 3 egység

A második ajánlásunk esetében bíznánk abban, hogy ma a Tottenham kiveszi a részét hazai pályán az új stadionban és természetesen telt ház előtt a gólszerzésből és legalább egy alkalommal betalál. Míg a vendégek részéről nagyon nagy meglepetés lenne, ha ez a kiváló formában lévő csapat nem találna be. Ezért a gólváltást favorizáltuk a mérkőzésen és azt sem tartjuk kizártnak, hogy az első találkozót döntetlennel zárják a csapatok.

Tottenham – Manchester City (21:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,66 “C” kategória Tét : 2 egység

 

0
%d bloggers like this: