b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Tottenham – Bayern München – 21:00

A mai egyetlen “gold” elemzés a Tottenham – Bayern München találkozóra készült el. Lényegében nem fogom sokáig részletezni a most megosztott ajánlást, hiszen a várható gólszámadatok, illetve a csapatok várható kezdői alapján bőven reális lehet a most favorizált opció.Az első fordulóban a Tottenham kisebb meglepetésre pontokat veszített Görögországban, míg a Bayern hazai pályán magabiztos győzelmet aratott a Crvena zvezda ellen. A két együttesnek már csak ezért is érdekes lehet a párharc, hiszen a hazaiaknak ma leginkább a 3 pont lenne a legmegfelelőbb, míg a Bayern, ha nyerne máris elléphetne az ellenfelektől és a csoport legnagyobb riválisától 5 pont távolságra léphetne.

A két csapat várható gólszámadata beszédes, hiszen 1,77, illetve 2,36 a két mutató. Amely alapján akár 3-4 gólos mérkőzés is kialakulhat a mérkőzésen.

Ma igencsak nehéz mérkőzés vár a Bayern Münchenre. (Fotó : Getty Images)

Ami miatt bizonytalan vagyok, a sok gól miatt az maga a két hálóőr ténye. Hiszen a hazai oldalon Lloris, míg a vendégek Neuer lesz a kapuban, akik ténylegesen a mostani kapusmezőny top10-be tartoznak. A Tottenham szinte a legjobb kezdőjével állhat fel és nagy előny számukra, hogy elől Kane, Son és Eriksen kezdésére van leginkább az esély. A vendégek részéről Lewandowski szinte biztosan a kezdőben lesz, de rajta kívül Coman, Coutinho, Gnabry trió rohamozhat. Egy szó, mint száz szoros mérkőzésre van kilátás, ahol nem lepődnék meg azon, ha több gólos meccs lenne, de azt sem tartom kizártnak, hogy akár egy szoros 1-1, vagy 1-2-s eredmény alakuljon ki. Úgyhogy most egy biztonságosabb opciót osztok meg, ami a szimpla gólváltás lenne. Kivártam, de sajnos a szorzó meg sem mozdult az opcióra, úgyhogy 1,50-s szorzóért cserébe ajánlok fogadást.

Tottenham – Bayern München Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,50 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: