b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Tottenham – Ajax

A Tottenham meccsén kialakulhatnak ismét a gólok. Bizakodva várom a találkozót, ahol leginkább a statisztikai adatokra hagyatkoztam. (Fotó : Skysports)

Az ötletadó rovatunk ma egy résszel jelentkezik és a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésére ajánlunk fogadást.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
115 nyertes – 70 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma Son és Kane biztosan nem veheti ki a részét a pályán az ünneplésben. Vajon képes lesz a Tottenham két ilyen kulcsfontosságú játékos hiányát pótolni, vagy meglepetést okoznak a holland csapat fiataljai? (Fotó : Getty Images)

I Tottenham – Ajax I

A mérkőzés előtt sokak találgatnak, viszont a fogadóirodák érthető okokból az Ajax szorzóját csökkenteni kezdték, míg a Tottenham hazai sikerére folyamatosan növekszenek az oddsok. Ami miatt történik ez, hogy H. Kane és Son sem szerepel a mai mérkőzésen, illetve rajtuk kívül Aurier, Winks biztosan hiányzik és Lamela/Vertonghen duó játéka kérdéses. A vendégek részéről nincsenek ilyen problémák és lényegében a holland csapat tehetséges fiataljai egytől-egyig a pályán lesznek ma. Elől Tadic, Neres, Ziyech trió rohamozhat, illetve mögöttük a Schöne, de Jong, van de Beek trió játszhat. Összességében nagy kérdés az is, hogy Eriksen, Lucas és Llorente trión kívül ki lesz az aki veszélyeztetheti a vendégek kapuját. Sokat gondolkoztam ezen a mérkőzésen és végül arra a döntésre jutottam, hogy a gólváltás is rizikós opció lehet, hiszen a hazai oldalon két gólerős játékos kényszerül kihagyni a mai találkozót. Ezért mivel a vendégek többet is pihenhettek a Tottenham csapatánál, illetve szinte teljes kezdőcsapattal állhatnak fel én meglepetésre számítok és véleményem szerint a “Döntetlen, vagy Ajax” kétesélyes opcióban hatalmas érték lehet, ezért erre ajánlok fogadást.

Tottenham – Ajax  (21:00)
Tipp:Döntetlen, vagy Ajax (Kétesély) odds:1,66 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: