Bajnokok Ligája : THW Kiel – Nantes – 09/24 18:45

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 18:45

A felek korábban még nem találkoztak egymással. A meccs favoritja egyértelműen a Kiel, viszont a nézők buzdítására nem számíthatnak. Előző héten a Kiel magabiztosan nyert a Zágráb ellen, a Nantes pedig 4 gólos vereséget szenvedett a Veszprémmel szemben. A magyar csapat és Kiel hasonló szinten állnak és ha megnézzük az előző szezon meccseit a Nantes és PSG között mindig szoros meccset játszottak. Ebből szerintünk levonható, hogy képesek nagy csapatokkal szoros meccset játszani. A Nantesnek ez lesz a 100. Európai Kupa meccse így fontos lesz nekik a méltó helytállás. A francia együttesnek különösen kell figyelni a norvég Sagnosen-re, akit ha tudnak hatastalanitani, akkor könnyen ülhet a most favorizált hendikep opció.

📊 Ajánlott predikció: 
Nantes +6.5 (Hendikep)

odds: 
1.85 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588