b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: Sorsdöntő meccs elé néz a Veszprém

Kemény meccs vár a veszprémiekre. (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

Nem vár egyszerű mérkőzés a veszprémiekre, de ma nyerni kell az Aalborg csapata ellen, ha a final fourba szeretnének kerülni. 

A negyeddöntő első meccsén a Veszprém számít favoritnak, ami valljuk be nem is meglepő, hiszen az Aalborg idegenben nem tudott kimagasló eredményeket elérni. A Telekom Veszprém viszont hazai környezetben szinte bárkire veszélyes tud lenni és nem véletlen, hogy a fogadóirodák 1.20-1.40 közötti szorzókat szabtak a hazai sikerre. Az Aalborg elég kemény védekezéssel rendelkezik, de ma ez lesz a kulcs a veszprémiek esetében is, hiszen az sem mindegy, hogy milyen mértékű gólkülönbség alakul ki a mai találkozón. Ne felejtsük el azt sem, hogy az Aalborg otthon nagyon erős és a visszavágón nagy eséllyel nyerni is fog a dán együttes.

Ismét győzelmet ünnepelhet a Veszprém! (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:

A Telekom Veszprém hazai környezetben a 2021/2022-es kiírásban minden Bajnokok Ligája mérkőzésen képes volt pontot szerezni. Pedig az ellenfelek között szerepelt a Vardar, Kielce, Porto, Flensburg, Barcelona és a PSG is. Ezzel szemben az Aalborg az idegenbeli meccsein kikapott a Vardartól, a Szegedtől, illetve a Kieltől is, tehát valóban reális lehet a veszprémi siker a mai meccsen.

TELEKOM VESZPRÉM

2022.05.12. 18:45

AALBORG

Egy nagyon szoros mérkőzésre számítunk, de mi valamelyest bízunk benne, hogy a dánok hozzák a tőlük megszokott játékot. Az Aalborg játékosok sokszor hosszan járatják a labdát a támadásokban és lényegében ma számukra az egyértelmű cél, hogy minél kevesebb gólt kapjanak, minél kisebb legyen a különbség a Veszprémmel szemben. A veszprémiek viszont Momir Ilics irányítása alatt inkább a gyors játékot preferálják, de láthattuk már tőlük azt, hogy egy-egy nagy téttel bíró mérkőzésen “belassult” a csapat. Gondolhatunk itt akár a Szeged elleni meccsre, ahol 30-27-re nyertek a veszprémiek, de a Vardar elleni legutóbbi nagy téttel bíró találkozón is az odavágón azért belassult támadásokban a csapat. Az Aalborg részéről tehát arra számítunk, hogy lassítani fogják a játékot és ha ehhez a lassabb játéktempóhoz társul egy-egy jobb kapus teljesítmény, akkor minden adott lesz egy szoros mérkőzéshez. A fogadóirodák elég jól határozták meg a szorzókat, viszont mi úgy véljük, hogy a dán defenzív játék magával hordozhatja a kevesebb gólos mérkőzést. Igaz ugyan, hogy a veszprémiek képesek 32-33 gólt is szerezni, de a kapott 62.5-es line elég kedvező lehet, főleg az első találkozón. A csapatok legutóbb 2020 végén találkoztak egymással, akkor egyszer sem lépték át ezt a határt, de egy másfél évvel ezelőtt lejátszott mérkőzés számunkra kevésbé releváns. 

Tipp: 62.5 alatt (Összesített gólok)
odds: 1.88

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: