b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Slavia Praha – Midtjylland – 09/22 21:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 21:00

Az előző fordulóban a dánok magabiztos sikerrel jutottak tovább, ugyanis a jóval esélyesebb Young Boys csapatát ejtették ki egy 3-0-ás mérkőzésen. A mostani találkozón esélytelenebb ugyan a vendég együttes, ám a Slavia védelme még nem a legacélosabb és erről tanúskodik a bajnokságbeli legutóbbi két mérkőzésük, ahol a Pardubice és a Teplice is képes volt gólt szerezni az együttesnsek. A mostani mérkőzés már az oda-visszavágós rendszerben kerül megrendezésre, ezért a dánoknak élni kell a lehetőséggel és idegenben gólt kell szerezni. A Slavia góljában nem kételkedünk és véleményünk szerint a Midtjylland is képes lesz legalább egy gól szerzésére. Úgyhogy a fogadásunk alapja a gólváltásra vonatkozik, amit alacsony téttel ajánlunk fogadásként.

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
1.90 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: