b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Slavia Praha – Barcelona – 21:00

Vajon hazai pályán megnyeri az első mérkőzést a Barcelona, vagy a Liverpool egy szoros mérkőzésen döntetlent, vagy győzelmet ér el? (Fotó : Getty Images)

A mai nap második prémium elemzése esetében a Slavia Praha – Barcelona mérkőzésre ajánlok fogadást.


Őszinte leszek a mostani elemzést nem fogom sokáig részletezni, hiszen véleményem szerint a katalánok ma behúzzák a három pontot. A Slavia nem tartozik az erősebb ellenfelek közé, ám egy igencsak masszív csapatról beszélünk. Összességében viszont a Barcelona győzelmi kényszerben van és ennek legfőbb oka, hogy ma pontokat hullajthat a Dortmund az Inter vendégeként. Erre nagy esély lakozik és Messiék egy esetleges győzelemmel könnyedén a tabella élére ugorhatnának az “F” jelzésű csoportban.

A várható gólszámadatok alapján 0,78, ill. 2,32 a két csapat mutatója. Ami alapján a 0-2-es eredmény lehet reális.

Vajon képes lesznek a katalánok élni a lehetőségükkel?! (Fotó : Getty Images)

Ami látható, hogy Messi visszatérése óta egyre magabiztosabb a csapat. Nyerni tudtak 2-1-re a Dortmund ellen, majd ezt követően a Sevilla-t fektették két vállra egy 4-0-s győzelemmel, ill. most hétvégén 3-0-ra nyertek az Eibar vendégeként. Messi az utóbbi mérkőzéseken gólt szerzett, de rajta kívül Suarez és Griezmann is képes gólokat szerezni. Egy szó, mint száz a vendégek győzelmében mindenképp van érték, ráadásul a Slavia megmutatta azért, hogy egy gyengébb támadósorral rendelkező Dortmunddal sem tudták felvenni a kellő lépést és tempót. Ráadásul elmondható az is a hazai együttesről, hogy egy kapott gólt követően felvesznek egy támadó mentalitást és ennek köszönhetően jóval sebezhetőbb a védelmük is. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem Messiék megnyerik a mérkőzést. Ingyenes tippként egyébként Messi gólját fogom ajánlani fogadásként!

Slavia Praha – Barcelona Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Barcelona + 1,5 gól felett (Játékidő eredménye + Gólszám összesített) odds: 1,61 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: