b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Slavia Praha – Barcelona – 21:00

Vajon hazai pályán megnyeri az első mérkőzést a Barcelona, vagy a Liverpool egy szoros mérkőzésen döntetlent, vagy győzelmet ér el? (Fotó : Getty Images)

A mai napon már a Slavia Praha – Barcelona mérkőzésre készítettünk elemzést, ám nyilvános (ingyenes) megosztásként egy opcióval készülnénk még a találkozóval kapcsolatban.


A mérkőzésen immáron Messi 100%-os formában léphet pályára és ez amióta így van, ismét a régi formájában a katalán csapat. Legutóbb az Eibar otthonában nyertek a vendégek 3-0-ra, de azt megelőzően a Sevilla-t is 4-0-ás győzelemmel hagyták maguk mögött. Az argentin klasszis mindkét mérkőzésen gólt szerzett, többször veszélyeztetett és már-már a védjegyévé vált kulcspasszok is egyre sűrűbben láthatóak.

A mérkőzésen várható a Barcelona sikere, ám semmiképp sem lesz sétagalopp ez a találkozó a katalánok számára.

Vajon ma is gólt ünnepelhet az argentin klasszis?! (Fotó : Getty Images)

Összességében látva azt, hogy Messi ismét a régi formájába került , nagy lehetőség van az ő találatában. Ami azt illeti, ha kinyílik a katalán “gólzsák”, akkor biztosan betalál egy alkalommal, de azt sem tartjuk kizártnak, hogy csak az argentin talál majd be. Ezért ingyenes fogadásként Messi gólját ajánljuk, amelyet a fogadóirodák is a legesélyesebb opcióként tartanak számon.

Slavia Praha – Barcelona Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Lionel Messi (Bármikor gólt szerez) odds: 1,61

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: