b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája selejtezők – Prémium szolgáltatás 08.01.

A mai napon már kedvezőbb a kínálatunk és kiváló hangulatban indulunk ismét az új hónapnak, hiszen az előző időszakban sikerült nyereséggel zárnunk. Most is szeretnénk hasonló eredményekkel zárni, illetve indulni is. A kínálatnak megfelelően “B” és “C” kategóriás tippek kerülnek megosztásra és ma a Bajnokok Ligája selejtezőkörökből hoztunk három tippet, két mérkőzésre!


Az első találkozón egy igazi “rangadó” jellegű mérkőzésre készülünk, ahol véleményünk szerint mindkét fél küzdeni fog a továbbjutásért. A mérkőzésen a Midtjylland – FC Asztana kettős mérkőzik meg egymással és előző mérkőzésen is egy igencsak remek mérkőzést láthattunk, ahol egy magyar “főszereplő” hozta a mérkőzést a kazah csapat számára. A dánok jól szerepeltek végig és most is az a bizonyos idegenbeli gól megvolt, illetve a mérkőzés utolsó percééig 1-1-s döntetlennel álltak a felek. Viszont Kleinheisler hozta a mérkőzést az Asztanának és ezzel nyerni tudtak hazai pályán. A mérkőzésről amúgy egy volt elmondható, hogy a dánok a rúgott góljuk után beálltak védekezni és ezzel magukra húzták a hazai csapatot akik több, mint 23 helyzetet alakítottak ki ezáltal a mérkőzésen de rengeteg alkalommal csak a szerencsétlenségüknek, kapufának, illetve a dánok kapusának Hansennek volt köszönhető, hogy nem rúgtak több gólt. Mindent egybevéve ma nehéz helyzetbe kerülhet az Asztana, hiszen a dán csapat egy gólt szerezve már a továbbjuthat a párharcból, viszont egy idegenben szerzett góllal úgymond már könnyebbülne a csapat helyzete, hiszen három gólt kellene kapniuk, hogy kiessenek, illetve két kapott gólnál a csapat még hosszabbításban harcolna tovább. Mi úgy véljük, hogy a Midtjylland hazai pályán, ilyen kerettel egyértelműen képes lesz a gólszerzésre, viszont a vendégeknek is “menni” kell, így mi egy először dánok által vezérelt mérkőzésre számítunk, ahol a hazaiak fognak dominálni, viszont a vendég kazahok 23 helyzete nem a véletlen műve, most jobban kell összpontosítani, ráadásul a dán csapat nem a védekezéséről híres, míg az Asztana elég szép számmal termeli a gólokat, hazai és idegenbeli szereplései során. Reméljük, hogy ma nem történik meglepetés a pályán és nem egy unalmas gól nélküli meccsbe szaladunk bele!


Midtjylland – FC Asztana (19:00) Tippmix kód: 27251 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,85 “B” Tét: 1 egység

A másik mérkőzésen “B” és “C” kategóriás tippek kerülnek megosztásra. A találkozón a Rosenborg – Celtic kettős összecsapásán várunk két opciót is. Az első találkozón Skóciában 3-1-es eredménnyel zártak a felek, egy meglepetés találattal kezdődött a mérkőzés, majd ezt követte a skót örömfoci, akik három gólig meg sem álltak. Lényegében talán már lefutott lehetne a mérkőzés, de mi nem írnánk le a norvég együttest, főleg nem hazai pályán. Lényegében két rúgott góllal és kapott gól nélkül a csapat kiharcolhatná a továbbjutást. Hazai pályán remekül teljesítenek és nagy átlagban elmondható, hogy rengeteg győzelmet érnek el a hazai publikum előtt. Na most a két fél közt látható volt némi különbség, viszont más a motivációs tényező. A skótok védekezhetnek a mai nap, míg a hazai csapatnak ki kell nyílni és támadni kell végig 90 percen keresztül. Ezért mi úgy véljük, hogy a védekező futballban benne lehet egy vagy több bekapott gól, viszont kontrákból remekül teljesít a Celtic, illetve várhatóan képesek lesznek bebiztosítani a továbbjutásukat egy rúgott góllal. Ezért mi úgy véljük, hogy ma egy remi benne lehet a mérkőzésbe, vagy éppen a norvégok nyerhetnek, de a gólváltást sem hanyagolnánk el, amelyben remek értéket találtunk. Ezért két opció kerül megosztásra!

Rosenborg – Celtic (20:45) Tippmix kód: 27426 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,65 “B” Tét: 1 egység

Rosenborg – Celtic (20:45) Tippmix kód: 27440 H
Tipp:Rosenborg (Hendikep 1:0)  odds:1,50 “C” Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: