Bajnokok Ligája : Schalke 04 – Manchester City

Az ötletadó rovatunk második megosztásában a Schalke – Manchester City találkozóra gondoltunk, amelyre szintén készült “prémium” szolgáltatásunk keretein belül megosztott elemzés. Ezen kívül viszont most ismét lenne egy ötletünk..

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
54 nyertes – 26 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Agüero ma is beveszi az ellenfél kapuját? Van érték az argentin labdarúgó találatában! (Fotó: Skysports)

I Schalke 04 – Manchester City I

A találkozón lényegében nem szeretnénk hosszas mondatokkal taglalni a mondanivalónkat, hiszen “rizikós” opcióval készültünk, amely egy játékos gólszerzésére összpontosult. Lényegében a mérkőzés egyértelmű favoritja az angol csapat, hiszen a Schalke kisebb hullámvölgyben, míg a Manchester City egyre összeszedettebb és már-már a bajnokságban is átveszi a vezető szerepet. Ma egyértelműen sokak favorizálják a vendégeket és mi ezzel élnénk, hiszen bíznánk a vendégek leggólerősebb játékosában, aki Agüero lenne.

Agüero a bajnokságban 17 találatnál jár, amellyel házi gólkirálynak mondható és ezt követi még 6 assziszt is. Az argentin igencsak remek formában van és ha nem lett volna a sérülése valószínűleg az első lenne a Premier League góllövőlistáján. A Bajnokok Ligája csoportköreiben az argentin 2 alkalommal játszott 90 percet, ekkor mindkét alkalommal góllal hálálta meg a bizalmat. Ezen kívül viszont nem játszott a Hoffenheim elleni utolsó mérkőzésen, a Sahtar Donyeck elleni két találkozón és 28 percet kapott a Lyon elleni meccsen.

Látva az adatokat és azt, hogy a sérülésből visszatérve az argentin futballista 13 mérkőzésen 11 találatot szerzett és abból a tényezőből, hogy ma számukra is létfontosságú, hogy minél több gólt szerezzenek idegenben. Ráadásul egy jóval gyengébb védekezéssel ellátott Schalke ellen, mi élnénk a kínálkozó lehetőséggel. Némileg alacsony szorzót kapunk az argentin góljára, viszont megkérdőjelezhetetlen, hogy rengeteg Manchester City támadás az ő befejezésére és helyezkedésére épül. Roppantul gyors, ráadásul fejjel is veszélyes tud lenni a támadó. Ezért mi bíznánk benne és remélhetőleg nem ma szakítja meg a kiváló formáját és ma ő is feliratkozik a mérkőzés góllövőlistájára.

Schalke 04 – Manchester City (21:00)
Tipp:Sergio Agüero gólt szerez (Bármikor gólt szerez) odds:1,61 Ötletadó max. 1 egység
Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.