b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Sarajevo – Celtic

A vendégek kerete jóval erősebb a házigazdáénál, ráadásul az esélyek is mellettük szólnak. Vajon megnyerik már az első mérkőzést? (Fotó : Getty Images)

A mai kínálat borzasztó gyenge és egytől egyig kiszámíthatatlan mérkőzések szemtanúi lehetünk. Ilyen lehet a most kiválasztott mérkőzés is, ám én bizakodó vagyok és az elképzeléseim szerin itt ma az egyik csapat jóval esélyesebb a másiknál.


I Sarajevo – Celtic I

 

A találkozón talán egyértelműek lehetnek már első ránézésre is az esélyek, hiszen a skót bajnok és kupagyőztes Celtic mérkőzik meg a bosnyák bajnokkal. A Transfermarkt adatai alapján a két csapat között óriási különbség van és ennek megfelelően ma a vendégek sikere lehet reális a mérkőzésen. Ami azt illeti én is ebben bízom, de nagyon nehéz ilyen körülmények között bárminemű statisztikai adatot felsorakoztatni két egymástól független csapat mérkőzésén.

Ami azt illeti nekem beszédes volt a Celtic előző szezonja és vélhetően a skót bajnok célja, hogy ismét csoportkörökig jussanak.

A vendégek kerete jóval erősebb a házigazdáénál, ráadásul az esélyek is mellettük szólnak. Vajon megnyerik már az első mérkőzést? (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz a vendégek kerete bőven erősebb, véleményem szerint a rutin is mellettük szól és ugyan idegenben kell pályára lépniük látható, hogy a fogadóirodák is a vendég sikerben látnak értéket. A szorzó nem a legjobb, hiszen 1,57-s értéken lehet fogadni a vendég sikerre, ennek ellenére én úgy érzem, hogy már az első mérkőzésen behúzzák a kötelezőt a skótok és hazai közönség előtt pedig bebiztosítják majd a továbbjutásukat. A meglepetés benne lehet természetesen, de gyenge a kínálat és ezt az egy mérkőzést találtam elfogadhatónak a kínálatból. Úgyhogy a Celtic sikerére ajánlok fogadást, szigorúan alacsony egységgel!

Sarajevo – Celtic (19:45)

Tipp: Celtic (Rendes játékidőodds: 1,57 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: