b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Salzburg – Napoli – 21:00

Papíron várható a Salzburg sikere, ám a gólszámadatok alapján a gólváltás is reális a találkozón. (Fotó : Getty Images)

A mai nap két “gold” elemzés kerül megosztásra. Elsőként a Salzburg – Napoli mérkőzésre ajánlok fogadást, ahol a Szoboszlai Dominik által képviselt osztrák csapat teljesítményében bízom leginkább.


Ami a Salzburgot illeti látható volt, hogy hétvégén az osztrákok némileg pihentették a játékosaikat. Minamino a 71. percben állt be, de például Daka is 29 percet kapott, ill. Haaland és Szoboszlai 60-60 percig jutottak a találkozón. Ezzel is jelezte J. Marsch, hogy most inkább a BL-re koncentrálnak. A mai mérkőzésen a legjobb tizenegy kerülhet a pályára és ennek köszönhetően borzasztó nehéz mérkőzés vár az Ancelotti legénységre

A várható gólszámadatok alapján 2,98, ill. 1,72 a két csapat mutatója. Ám ezen adatokat illik fenntartással kezelni, hiszen egy jóval szorosabb és kevés gólos mérkőzésre számíthatunk.

Papíron várható a Salzburg pontszerzése, ám a gólszámadatok alapján a gólváltás is reális a találkozón. (Fotó : Getty Images)

Ami látható, hogy az osztrák fiataloknak nincs lehetetlen és képesek 2-3 gólos hátrányból is felállni. A Napoli védelem eddig egyébként kapott gól nélkül teljesít, ám igencsak beszédes volt a Genk elleni mérkőzésük, ahol képtelen volt a Milik, Callejon, Mertens trió gólt szerezni. A mostani Salzburg támadószekció nagyon erős, a fentiekben említett játékosok mindegyike játékra alkalmas állapotban, ráadásul a Red Bull Arénában nem sűrűn jönnek nyerni az ellenfelek. Egy szó, mint száz az olaszokra ma nehéz feladat vár, ráadásul nem a gólzáporos idegenbeli mérkőzéseiről híresek a vendégek. Úgyhogy én bizakodó vagyok és bízom abban, hogy hazai pályán továbbra is veretlen tud maradni a Salzburg. Ezért egy kétesélyes fogadást ajánlok, amely köztudott, hogy 66,66%-os eséllyel indul a fogadóirodákkal szemben és ebben mindenképp nagy érték van.

Salzburg – Napoli Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Salzburg, vagy Döntetlen (Kétesély) odds: 1,53 Tét : “B” kategória 5 egység
Tipp : Salzburg, vagy Döntetlen (Kétesély) odds: 1,53 Tét : “B” kategória 3 egység (Prémium előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: