b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Salzburg – Liverpool – 18:55

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

A Salzburg – Inter meccsen sokat fogok kockáztatni, hiszen ez a mérkőzés szerepel a “challenge” szelvényen is, ill. a most megosztott opció is leginkább az ott látható kimenetelnek felel meg.


A mérkőzésen őszinte leszek sokat gondolkoztam hogy a gólokra érdemesebb-e fogadást ajánlani, vagy épp a kimenetelre. A gólváltás és a 2,5 gól feletti opció borzasztóan alacsony, ráadásul, ha a kettőt is összerakjuk, mindössze 1,50-es értéket alkot a párosítás. Úgyhogy maradtam a kimenetelnél, amit lényegében nem szeretnék nagyon indokolni. Leginkább a megérzéseimre hagyatkoztam.

A Salzburg szerezte a legtöbb gólt az “E” csoportban, ám a Liverpool is remek eredményekkel szerepel.

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

Amit a “challenge” szelvény leírásában is megosztottam, nagyon bízom benne, hogy Klopp nem bekkelni érkezett, ill. abban is, hogy a Salzburg kezdeményezni fog, ezáltal pedig az amúgy sem acélos védelem több gólt is összehoz. A fogadásom alapja leginkább ez, hiszen bízom abban, hogy a gólváltás lejön, ám a Liverpool részéről nehezen tudom azt elképzelni, hogy az amúgy bombaformában lévő együttes megálljon egy-két gólnál. Az odavágón hét gólt is láthattunk, hiszen egy 3-1-es Liverpool vezetést követően 3-3-ra egyenlített a Salzburg, majd az angolok beállították a 4-3-as eredményt. Most nem számítok ilyesfajta adok-kapokra, ám bíznék Kloppékban. A vendégek egy döntetlennel, vélhetően a második helyen jutnának tovább (ami természetesen a továbbiakban nem feltétlen jelent jót), hiszen a Napoli kötelező győzelem előtt áll. Ezért én úgy érzem, hogy kihasználják majd az angolok a kínálkozó lehetőségeket, ráadásul Mané, Salah és Firmino is bevethető. Ezért a fogadásom alapja a vendég győzelemre, ill. a gólváltásra esett. Erre az opcióra 2,60-as szorzót kaptunk, ami szerintem ajándék és mindenképp megéri alacsony téttel fogadást kötni a találkozóra.

Salzburg – Liverpool Fogadási határidő : 18:55
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Liverpool + Igen (Játékidő eredménye + Mindkét csapat szerez gólt) 2,60 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: