b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Salzburg – Genk – 21:00

Papíron várható a Salzburg sikere, ám a gólszámadatok alapján a gólváltás is reális a találkozón. (Fotó : Getty Images)

A mai nap két Bajnokok Ligája elemzéssel készültem. Elindulnak a csoportkörök és véleményem szerint óriási esélyeket tartogat önmagában a kupasorozat.


I Salzburg – Genk I

Az osztrák bajnok hazai pályán kezdi meg a csoportkört, méghozzá a belgák egyik kiváló együttese ellen. Ami azt illeti én hazai pályán többször favorizáltam előző szezonban is a Salzburgot, hiszen a Red Bull Arénában nem nagyon szokott vereséget szenvedni, de még akár pontokat is veszíteni az együttes. A hazaiak nagy erénye, hogy remekül tudnak a fiatal játékosok közül szelektálni és erre remek példa akár a magyar szempontból is ismert Szoboszlai Dominik, de épp norvégok fiatalja Erling Braut Haland is, aki 19 éves kora ellenére ontja a gólokat és egyre nagyobb érdeklődést kelt fel ezzel a futballközösségben. A másik nagy erénye az osztrák csapatnak, hogy igencsak gólerősnek mondhatóak és eddig tétmérkőzésen hazai pályán 21 gólt szereztek 4 mérkőzés alatt. Persze ez nem a legjobb kiinduló alap, hiszen a Salzburg kimagaslik az osztrák ligából, ám a Genk sem egy top kvalitású bajnokságból érkezik.

A gólszámadatok alapján 2,82, illetve 1,40 a két csapat mutatója. 

Papíron várható a Salzburg sikere, ám a gólszámadatok alapján a gólváltás is reális a találkozón. (Fotó : Getty Images)

A gólszámadatok alapján tehát várható a hazaiak sikere, de ezek mellett egy több gólos mérkőzésre is van kilátás. A Genk ahogy már említettem is a belga bajnokság szereplője, ám idén valami nem úgy működik a csapatban, ahogy azt tavaly mutatták. Pedig a vendégeknél szinte a teljes keret maradt, ráadásul a mai mérkőzésre a leggólerősebb támadójuk M. Samata is készen áll. Egy szó, mint száz mindkét együttes védelme sebezhető, ám a hazaiak támadósora idén még ütőképesebb. Úgyhogy én bízom abban, hogy a találkozón kialakul a gólváltás, ám abban is reménykedem, hogy képesek lesznek Szoboszlaiék behúzni a győzelmet. Legutóbb hétvégén fogadtam a Genk mérkőzésére, akkor is a gólváltást favorizáltam a mérkőzésükön. Akkor nyertünk, most pedig egy 2,62-s szorzó zöldülhet, ha minden az elképzeléseim szerint alakul.

Salzburg – Genk (21:00)

Tipp: Salzburg + Igen (Játékidő eredménye + Mindkét csapat szerez gólt) odds: 2,62 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: