b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Sahtar Donyeck – Manchester City – 21:00

Agüero nélkül kell továbbra is helyt állni a Manchester City támadósorának, ám Gabriel Jesus eddig remekül pótolja a csapattársa hiányát. (Fotó : Sky Sports)

Az ukrán Premier League-ben eddig hibátlan (7-0-0) teljesítményével rendelkező Sahtar otthonába látogat a hétvégén óriási meglepetésre Norwichtól vereséget szenvedő Manchester City. Vajon képesek lesznek P. Guardioláék kijavítani a hétvégi hibát?Az ukrán együttes igencsak erős rajtot vett és immáron 7 pontos előnyre tettek szert 7 fordulót követően. Ami látható továbbra is a hazaiaknál, hogy a brazil vonalra építenek, ám egyre több az ukrán származású játékos a hazaiak keretében. A lejátszott bajnoki mérkőzéseken 23 gólt szereztek a hazaiak, ami igencsak beszédes adat, de most a vendégek részéről egy olyan együttes érkezik, akikkel nem sűrűn találkozhat egy ukrán csapat. A Manchester City-t lényegében senkinek se kell bemutatni, klasszis játékosok alkotják a keretet, ráadásul nem volt nyáron nagy jövés-menés a csapat berkein belül, ezért egy összeszokott gárdát láthatunk. Amit biztosra vehetünk, hogy a Manchester City már az első perctől kezdve birtokolni fogja a labdát és a labdajáratás mellett, minél több helyzet kialakítására, ill. a gólszerzésre fognak koncentrálni a vendégek. A Sahtar ezért sincs könnyű helyzetben, hiszen nem a saját futballját játszhatja a csapat, vagyis ha azt játsszák, akkor könnyen beleszaladhatnak egy nagyobb arányú vereségbe. Annyi szent, hogy az angoloknak nem igazán fekszik a kontrák levédekezése és ezt láthattuk már több mérkőzésen is a bajnokságban, de leginkább a hétvégi mérkőzésen a Norwcih ellen jött ki ez a tényező, hiszen a rengeteg kihagyott helyzet megbosszulta magát és nagy meglepetésre kikapott a Norwich otthonában a City.

A hazaiak keretében szinte a legjobb keret kerülhet felállításra, míg a vendégektől Laporte, Sane és Stones biztosan kihagyja a mérkőzést. Viszont érdemes kiemelni, hogy Agüero, Sterling, Silva, Rodri, De Bruyne, Gabriel Jesus, Mahrez játékára számíthat Guardiola.

Agüero vezényletével nyerhet ma a Manchester City. (Fotó : Getty Images)

Az angol együttes is tehát szinte a legjobb csapatával érkezett Ukrajnába és ezzel könnyen megpecsételődhet a Sahtar helyzete. Már az sem a legjobb kilátás az esetükben, hogy hétévégén vereséget szenvedtek a vendégek, hiszen ma jóval feltüzeltebbek, egyben motiváltabbak lehetnek. Ami viszont számomra szembeötlő tényező, hogy Agüero bomba formában érkezik a találkozóra. Az argentin támadó a bajnokság minden egyes mérkőzésén képes volt gólt szerezni és immáron 5 fordulót követően 7 találatnál jár. Szerintem most is motivált lehet, ráadásul ténylegesen ő az akire leginkább épül a Manchester City játéka. Nagyon jól helyezkedik, illetve a szélről érkező labdákra is képes a legjobb ütemben érkezni, ezáltal pedig rendre tud veszélyeztetni. Egy szó, mint száz én most az ő játékában láttam a legnagyobb fantáziát a mérkőzésen és szerintem képes lesz legalább egy gólt szerezni. Agüero góljában a betwinner fogadóirodában találtam meg a legmagasabb szorzót, itt 1,73-s szorzón lehet fogadni az argentin góljára. A másik opció a találkozóval kapcsolatban a vendégek sikerére és a 2,5 gól feletti opcióra esett. Véleményem szerint a Manchester City ma 2-3 góllal fog zárni, viszont benne van a pakliban, hogy a hazaiktól a Tete, Marlos, Moraes és Taison négyesből valaki betalál a vendégeknek. Úgyhogy a 2,5 gól feletti opció zöldülhet, egyben bízom benne, hogy nyerni tudnak Guardioláék idegenben. Ezt az opciót a bet365 fogadóportálon a fogadáskészítő opció segítségével ajánlom fogadásként.

Sahtar Donyeck – Manchester City Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Igen (Sergio Agüero bármikor gólt szerez) Odds : 1,73
Tipp : Manchester City + Több, mint 2,5 gól (Játékidő eredménye + Gólszám összesített) Odds : 1,80

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: