Bajnokok Ligája: Sahtar Donyeck – Lyon ötletadó

Ötletadó rovatunk ismét jelentkezik és egy Bajnokok Ligája találkozóra tennénk ajánlást! Összességében megint kivártunk a kezdőcsapatokra és látható, hogy mindkét oldal a legjobbjait “állította” a pályára! Úgyhogy lehet izzítani a fogadóportálokat és irány fogadni a következő opcióra..


I Sahtar Donyeck – Lyon I

Gyakorlatilag a találkozón semmi sem lefutott, hiszen a franciáknak egy döntetlen esetén már meglenne a győzelem, viszont ha az ukránok nyernek, akkor úszik a Bajnokok Ligájában való maradás a vendégek számára. Egyértelműen a keretek alapján a Lyon az erősebb, a Fekir, Depay kettősnek köszönhetően. Viszont a hazai oldalon a megszokott brazil erősítés bekavarhat, ráadásul Franciaországban is 4 gólos találkozón 2-2-vel zártak a csapatok. Ma egy szorosabb, kevesebb gólos találkozóra számítanánk, viszont a hazai oldaltól egy kezdeményező futballt várunk és szerintünk ma is összehozhatják a felek a gólváltást. A hazai oldalon Moraes a kezdőben van, míg a vendégek oldaláról, szinte a legerősebb támadó trió került felállításra Depay, Fekir és Traore személyekben. Úgyhogy számunkra elképzelhető a gólváltás a találkozón, amit a bet365-n ugyan alacsony szorzóért tudunk “elcsípni”, de tudhatjuk a mondást, aki a kicsit nem becsüli..

Sahtar Donyeck – Lyon  (21:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,53 Ötletadó Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.