b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Sahtar Donyeck – Dinamo Zagreb – 18:55

A Dinamo Zagreb hazai pályán eddig veretlen, vajon most is megőrzik a hazaiak a veretlenségüket? (Fotó : Getty Images)

A második, egyben a mai nap utolsó prémium elemzésének esetében a Sahtar – Dinamo Zagreb mérkőzésre készültem.


A találkozón leginkább a csoportbeli eredményekre, ill. a két gyengébb kvalitású védelemre, ám ezzel ellentétben két igencsak kreatív támadósorokra alapozva hoztam meg a döntésemet. A két együttes eddig 3-3 pontot szerzett a csoportban, ám a Dinamo Zagreb négyet gurított az Atalantának ami nem kis meglepetésnek minősült. Ugyan az ukránok is verték az olasz csapatot, ám elmondható, hogy a hazaiak védelme már négy kapott gólnál tart.

A várható gólszámadatok alapján 1,21, ill. 1,53 a két csapat mutatója. Amely alapján egy döntetlen opció reális lehet, de a gólváltásban biztonságosabb érték “lakozhat”.

A Dinamo Zagreb-et mindenki megismerhette és szerintem ma is jogosan pályáznak a pontszerzésre a vendégek. (Fotó : Getty Images)

Az látható, hogy most lényegében mindkét csapat győzelmi kényszerben van, hiszen az Atalanta sorsa megpecsételődhet a Manchetser City elleni mérkőzésnek köszönhetően. Annyi szent, hogy aki itt ma nyer egy jóval előnyösebb helyzetből várhatja a következő három fordulót, de ennek a tétnek köszönhetően ténylegesen reális lehet a remi eshetősége. Egy szó , mint száz a hazaiaknak kötelező lenne gólt szerezniük, míg a Dinamo Zagreb játékát kiismerve már nagy meglepetés lenne, ha idegenben kapott gól nélkül tudnák abszolválni a mérkőzést. Ugyanezt tudom elmondani a hazai védelemről is, hiszen a Dinamo Zagreb támadósora igencsak hatékonynak mondható. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem mindkét csapat képes lesz gólt szerezni, ezáltal pedig a mindkét csapat szerez gólt opció könnyen zöldülhet.

Sahtar Donyeck – Dinamo Zagreb Fogadási Határidő : 18:55
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,75 Tét : “C” kategória 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: