b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: Sablontippre fogadunk a Barca-Interen!

Minden esélye adott Lewandowskinak, hogy Spanyolországban is gólkirály legyen! (Fotó: Getty Images)

2022-10-12[WPPV-TOTAL-VIEWS]

A Bajnokok Ligája “C” csoportjában a Bayern München továbbjutása szinte biztosnak mondható, ám az Inter és az FC Barcelona előtt kőkemény hetek állnak még, hiszen továbbra is kérdéses, hogy ki harcolja ki a továbbjutást!  

A katalánok a szezont megelőző vásárlások miatt nagyon nehéz helyzetben vannak, ugyanis a Bajnokok Ligájából való kiesés súlyos pénzkiesést jelentene a csapat számára és a jövőt tekintve minden fillére szüksége van a csapatnak. Ennek megfelelően elég egyértelműek a célok és ma a Camp Nouban kötelező lenne a győzelem megszerzése Robert Lewandowskiéknak. Igen ám, de a mai rivális Inter az odavágón is megverte a katalán csapatot és ugyan volt több vitatott helyzet is, ám nem felejthetjük el azt a tényezőt, hogy ha ma vereséget szenved a Barcelona, akkor szinte garantált, hogy búcsúzni kényszerül a Bajnokok Ligájából. Ilyen teher mellett pedig jelen lehetnek majd a hibák és azért az Intert ismerve korántsem vár egy sétagalopp meccs a hazaiakra. Ugyan mindkét csapat hemzseg a sérültektől és így példának okáért a katalánoknál Araujo, Bellerin, Christensen, Depay, Kessie és Kounde sem bevethető. Míg a vendégeknél Brozovic, Cordaz, Correa, Dalbert és Lukaku maródi. 

FC Barcelona - InterFogadási határidő: 21:00

Alapvetően ez a mai egy kőkemény derbi lesz, ahol bármi megtörténhet. Ha lehet ilyet mondani, akkor a kisebb teher talán az olaszokon van, de igazából ma nekik is csak a pontszerzés lenne elfogadható a Barca otthonában. A katalánok helyzetét pedig már ugye fentebb is leírtuk, ha ma kikapnak, akkor szinte garantált, hogy kiestek a BL-ből. Egyszóval nincs könnyű helyzetben egyik klub sem, de annyira egyformán teljesítenek a csapatok, hogy szerintünk ma is bőven reális az, hogy pontosztozkodással zárjanak, vagy egy kései góllal valaki a maga javára fordítsa a mérkőzés állását. Úgyhogy a fogadásunk a találkozón egyfajta sablontippre vonatkozik, amit egyébként az odavágón is favorizáltunk, hiszen a gólváltásra kötünk fogadást. A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.75

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: