b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Rosenborg – Dinamo Zagreb – 21:00

A Rosenborgot esélytelenként kezelik a fogadóirodák, pedig a norvég csapattal szerintem számolni kell. (Fotó : Getty Images)

A második egyben utolsó prémium elemzés esetében egy Bajnokok Ligája mérkőzést választottam ki, ahol a Fradit legyőző Dinamo Zagreb mérkőzésére ajánlok fogadást.


I Rosenborg – Dinamo Zagreb I

A két együttes odavágóján 2-0-s horvát siker született, ám elmondható, hogy a Rosenborg végig “partiban” tudott maradni és rengeteg helyzetet dolgoztak ki a norvégok. Ma fordított felállásban kezdenek a felek és őszinte leszek egy nagyon kezdeményező és offenzív futballt alkalmazó házigazdákra számítok.

A várható gólszámadatok alapján 2,72, illetve 1,88 a két csapat mutatója. Ami 2-1, 2-2-s eredményt jelenthet a visszavágón.

Ma mindent meg kell tennie a Rosenborgnak a győzelemért és legalább 2 gólt kell szerezniük, hogy esélyük legyen a továbbjutásra. (Fotó : Getty Images)

A Rosenborg otthon igencsak erősnek számít és eddig a Bajnokok Ligája mérkőzéseket rendre hiba nélkül hozta az együttes. Elsőként a Linfield ellen nyertek 4-0-ra, ezt követeőn a BATE-t verték 2-0-ra, ezután pedig a Maribor ellen diadalmaskodtak 3-1-re. Az látható, hogy a támadás fekszik a hazaiaknak, ám azt sem tudom elfelejteni, hogy a horvátoknak egy idegenben szerzett gól milyen sokat jelenthetne. A norvégok védekezése nem túl acélos és ezt több találkozón is megmutatták már, míg a horvátok is leginkább a szerencséjüknek köszönhetik, hogy nem kaptak gólt az előző mérkőzésen. Ma szerintem a Rosenborg képes lesz gólt szerezni és abban is nagyon bízom, hogy a Dinamo Zagreb is betalál. Úgyhogy a gólváltást favorizálom a mérkőzésen “B” kategóriába sorolva.

Rosenborg – Dinamo Zagreb (21:00)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,66 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: