b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Rosenborg – BATE – 19:00

A Rosenborgot esélytelenként kezelik a fogadóirodák, pedig a norvég csapattal szerintem számolni kell. (Fotó : Getty Images)

A ma hajnali nyertes MLB elemzést követően, csak egy “prémium” tartalom kerül most publikálásra. A mostani találkozó egy Bajnokok Ligája selejtező visszavágó lesz, ahol két igencsak erős kvalitású csapat mérkőzik meg egymással.


I Rosenborg – BATE I

 

Ami a mérkőzést illeti, a felek az odavágót 1-2-s BATE győzelemmel zárták, ám most Norvégiában lépnek pályára a csapatok. A Rosenborg nagyon jó teljesítménnyel bír hazai pályán, viszont érdemes kiemelni a csapattal kapcsolatban, hogy nem a legjobb a védekezésük. A BATE az előző mérkőzésen már az első félidőben megzörgette az Rosenborg hálóját és most egy idegenben szerzett gólnak köszönhetően hatalmas előnyre tehetnének szert. A Rosenborg otthon szinte mindig képes gólt szerezni.

Az előző mérkőzésen 25. percben már megszületett a gólváltás és most a házigazda norvégoknak kell hajtani a győzelemért.

Vajon ismét kialakul az adok-kapok? (Fotó : Getty Images)

Összességében a gólszámadatok alapján bőven várható opció a gólváltás, hiszen mindkét csapat esetében igencsak magas az átlag. A Rosenborg 1,92, míg a BATE 1,88-s mutatót tudhat magáénak. Én ezekből indulok kim illetve abból a tényezőből, hogy most a Rosenborgnak mennie kell, ám a védekezésük gyengének mondható. Sok támadásból a BATE ismét képes lehet egy jobb kontrát összehozni, amelyből gólt szereznek. Az biztos, hogy a vendégek sem állhatnak be védekezni, hiszen az akár a kiesésüket is jelentené. Úgyhogy bizakodó vagyok és a gólváltásra ajánlok fogadást alacsony téttel.

Rosenborg – BATE (19:00)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 2,10 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: