b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : RK Zagreb – Aalborg – 09/30 20:45

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:45

A dán csapat mindegyik szeptemberi mérkőzését megnyerte a bajnokságban és Bajnokok Ligájában is. Ezzel szemben a zágrábi alakulat még nem találta meg a győzelemhez vezető utat. A horvát együttes kerete és vezetése az új szezonra jelentősen átalakult és valószínűleg ennek is köszönhető ez a gyenge szezon kezdés is. A felek az előző szezonban is találkoztak a csoportkörben, ahol a második meccsen egy gólos sikert ért el a Zagrab, viszont itt meg kell jegyeznünk hogy a dán csapatnál több hiányzó is volt azon a mérkőzésen. Az Aalborg a Bajnokok Ligájában két magabiztos győzelmet ért el, nagyon sok gólt szereztek lerohanásból és ennek köszönhető az, hogy a Motor Zaporozsje és a Celje ellen is nyerni tudtak. Ezen tényezőkből arra merünk következtetni, hogy most is megpróbálják minél jobban zavarni a hazai támadásokat és az így megszerzett labdákat, gyors kontrákból próbálják meg értékesíteni. A Zagrab a Veszprém elleni meccsén tíz lerohanás gólt kapott, ami az Aalborg játékát ismerve mindenképp számunkra egy fontos téynező. Ennek ismeretében úgy gondoljuk, hogy a tények a tippünk mellet szólnak, így bízunk benne, hogy a PPD Zagreb egy jobb védekezéssel képes lesz öt gólon belül tartani az Aalborg csapatát, viszont a vendégek sikerében mindenképp érzünk esélyt és értéket. Úgyhogy a fogadásunk alapja az Aalborg sikerére és az 1-5 gólos szerzett előnyükre vonatkozik, amit egy viszonylag magas szorzón tudunk megfogadni.

📊 Ajánlott predikció: 
Aalborg 1-5 (Szerzett előny)

odds: 
2.55 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: