b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Real Madrid – PSG – 21:00

Az első elemzés esetében a Real Madrid – PSG Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre ajánlok fogadást.


A mérkőzés esetében érdemes kiemelni, hogy mindkét csapat szinte már garantáltan továbbjutott az “A” jelzésű csoportból, ráadásul a PSG eddig 4-0-0-ás mutatójával már szinte be is biztosította az első helyét. A Real Madrid a kezdeti gyengélkedést követően egyre jobb formába kerül és itt a Bajnokok Ligájában is az utolsó két mérkőzést már győzelemmel abszolválta és 7-0-ás gólkülönbséget alakított ki a “királyi gárda”. A hazaiak egyre sűrűbben találnak be és a legutóbbi öt tétmérkőzés esetében tizennyolc gólt szereztek, ami 3,6 gólos átlagot eredményez. A PSG-t is érdemes megemlíteni, hiszen a francia csapat viszonylag könnyedén vészelte át a sérüléshullámot és már-már a teljes keret játékra alkalmas állapotban van.

A odavágón 3-0-ás PSG győzelem született, ám a mostani Real Madrid már jóval erősebb, ráadásul hazai pályán még az idei szezonban senki sem tudott nyerni a Santiago Bernabéuban.

A PSG legutóbb kiütötte a Real Madridot, ám most teljesen más mérkőzés alakulhat ki. (Fotó : Getty Images)

Ami tehát biztos, hogy a hazaiak részéről a kiváló formában lévő K. Benzema játszani fog, de rajta kívül Hazard, Modric, Casemiro, Isco, Bale, Kroos és Rodrygo is játékra alkalmas állapotban. A védelem is adott, hiszen Ramos, Varane, Carvajal trió bevethető. A vendégek részéről Mbappé, Neymar, Cavani, Icardi, Di Maria, Draxler és lényegében szinte minden egyes kulcsjátékos játékra készen áll. Egyszóval mindkét oldalon klasszis játékosok sorakoznak fel. Az előző mérkőzésen nem sikerült a madridiaknak betalálni, ám most teljesen más mérkőzésre számítok. A hazai csapat szinte minden hazai tétmérkőzésen betalált és egyedül a Betis ellen maradtak gól nélküliek. Annyi biztos, hogy egyik csapat sem fogja ezt a találkozót félvállról venni. Ezért én a gólokkal kalkulálok és a gólszámadatok alapján a gólváltás és a három-négy gólos mérkőzés reálisnak tűnik. Úgyhogy a “Mindkét csapat szerez gólt + 2,5 gól feletti opció” zöldülhet. Fontos megemlíteni, hogy senkit se tévesszen meg, hogy eddig a PSG nem kapott gólt!

Real Madrid – PSG Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1,72 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: