b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Real Madrid – Mönchengladbach – 12/09 21:00

Fájhat Kroosék feje. Kiesett a Real Madrid! (Fotó: AFP)

A csoport másik mérkőzésén akár egy békés döntetlen is megfelelő lehet a csapatoknak, de persze ehhez az is kell, hogy az Inter nyerjen a Sahtar elleni mérkőzésen. Amennyiben az olaszok képtelenek a győzelmet kiharcolni, abban az esetben a Realnak csak a győzelem a megfelelő, hiszen az ukrán együttes oda-vissza verte őket és az egymás elleni eredmények alapján a Real búcsúzik a Bajnokok Ligájától. Láthatjuk azt az utóbbi időben, hogy valami nem stimmel a “királyi gárdánál” és ez akár Zidane bukásához is vezethet. Ugyan voltak sérültek és a mai meccsen is vannak szép számmal a hazaiaknál, ám remek hír, hogy K. Benzema és S. Ramos is teljes értékű edzést végzett már a héten és nagy esély van a játékukra.

xG (várható gólszámadat)
1.962.52
Várható végeredmény : 2-2

A Bajnokok Ligája mérkőzések esetében mindössze tájékoztató jellegű a várható végeredmények meghatározása! Kérjük, hogy ezekre az eredményekre ne kössön fogadásokat!


A várható gólszámadatok alapján egy kiadós adok-kapok kialakulhat a meccsen, ám a tét könnyedén megpecsételheti a találkozót és emiatt nem tennék sem a kimenetelekre, sem a gólokra. A Real Madrid nem igazán bízhat a védekezésében, ráadásul érdemes megemlíteni, hogy az odavágón is az egyik legjobb kezdőjével állt fel a spanyol csapat és mégsem tudott nyerni a Mönchengladbach ellen. Az odavágót azért is érdemes feleleveníteni, mert az utolsó pillanatokban sikerült csak kiharcolni az egy pontot a spanyol csapatnak. Egy szó, mint száz ha az Inter vezetést szerez akkor a Real némileg megkönnyebbülhet és akár a védekezésre/döntetlenre is játszhatnak. Persze döntetlenre játszani mindig is életveszélyes, főleg egy Real Madridnak. A Mönchengladbach viszont idén roppantul erős és csapatként tényleg egy kiváló egységet láthatunk. Támadásokban roppantul hatékony  csapat és a 2020/2021-es kiírást tekintve mindössze három vereséget számlál a csapat. Legutóbb az Inter ellen peche volt az együttesnek, de ugyanezt mondhatnánk a Real Madrid elleni csörtéjükről is. A szezont látva egyedül a Dortmund verte meg őket 3-0-ra, ám ezt leszámítva rendre maximum egy gólos vereséget szenvedett a csapat. A Real Madrid idén nem sok két, vagy több gólos sikert ért el és mivel a védekezés most sincs a helyzet magaslatán nagyon meglepő lenne, ha két, vagy nagyobb gólkülönbségű sikert aratnának. Ezért hasonlóan a csoport másik mérkőzésén egy ázsiai hendikep opció kerül favorizálásra, ami a +1.0-ás hendikep lenne. Ez pedig ismét azért kiváló opció, mert esetleges Mönchengladbach pontszerzés esetén a tippünk “zöldül”, ha pedig a Real Madrid egy góllal nyer akkor a tétünk visszajár. 

Predikció : 
Mönchengladbach +1.0 (Ázsiai hendikep)
Odds: 1.75Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: