b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : RB Leipzig – Tottenham – 03/10 21:00

A Bajnokok Ligája kieséses szakaszának visszavágóihoz értünk és a mai játéknap egyik legérdekesebb párharca az RB Leipzig – Tottenham kettős mérkőzése került górcső alá.


Ami azt illeti a találkozó teljesen kiszámíthatatlanul “sülhet el”, hiszen az angolok egy nagyon kellemetlen sérüléshullámon mennek keresztül. Mourinho kénytelen a legjobbjait nélkülözni, így a pályán sem Son-t, sem Kane-t nem láthatjuk. A két kulcsjátékos mellett Davies, Sissoko, Bergwijn és Foyth játékára is alig van esély. A hazaiak részéről viszont egyedül csak W. Orban hiányzik. Mourinho nyilatkozata engem nagyon meggyőzött és a portugál tréner kiemelte, hogy ezen a mérkőzésen számukra nincs veszíteni való. Ez annyit jelent, hogy véleményem szerint az Alli, Moura, Celso, Winks, Lamela ötös már a kezdő sípszótól megpróbál egy támadófutballt a pályára hozni és ennek köszönhetően könnyen meglephetik a németeket hazai pályán. A hazaiak részéről nagy valószínűséggel a Schick, Werner duó fog rohamozni, ám fontos kiemelni, hogy egy gólos előnyből várják a párharcot, úgyhogy számukra egy döntetlen is a továbbjutást jelentené.

A várható gólszámadatok alapján 1,78, ill. 1,23 a két együttes mutatója. 

A Tottenham élt már meg hasonló szituációt a Bajnokok Ligájában, ugyanis az Ajax ellen Kane nélkül kellett 1-0-ás hátrányból pályára lépniük és akkor a képen látható Lucas Moura mesterhármassal távozott. (Fotó : Getty Images)

A gólszámadatok alapján tehát 2-3 gólra van kilátás. Ami egyértelmű, hogy a Tottenham részéről ténylegesen nincs veszíteni való és ha Lucas Moura, Alli kettős kifog egy jobb napot könnyen megbolygathatja a mérkőzést. Én nagyon bízom benne, hogy Mourinho a maga tapasztalatával képes lesz a mostani helyzetben feltüzelni a játékosait. Az előző mérkőzésen rengeteg helyzetet alakítottak ki a felek, sőt a Tottenham kissé peches is volt, hiszen Gulácsi több alkalommal is bravúros védéseket mutatott be, ill. Lucas Moura a legvégén egy hihetetlen ziccert hagyott ki. Egyszóval egyáltalán nem volt annyira könnyed ez a találkozó a Lipcse számára és aligha lesz a mostani felállásban is az nekik. Én nem értek egyet a fogadóirodákkal, noha a németek hazai pályán nagyon jól teljesítettek eddig. Ennek ellenére volt már hasonló “cipőben” a Tottenham és felhívnám a figyelmet a tavalyi Ajax mérkőzésre, ahol szintén hasonló módon 1-0-ás győzelemmel zártak a hollandok a Tottenham otthonában, majd a visszavágón a most is pályára lépő Lucas mesterhármasával az angolok jutottak tovább. Persze a Lipcse egy teljesen más felfogásban játszó együttes, ám mindenképp érdekes tényező, hogy a Lipcse elleni mérkőzést követően is minden meccsen képes volt legalább egy gólt szerezni a Tottenham. Úgyhogy bizakodva várom a találkozót és számomra a gólváltás egy reális opciónak tűnik. Nincs Kane, nincs Son és ennek megfelelően a szorzók az “egekben”, úgyhogy menjünk szembe némileg a fogadóirodákkal és fogadjunk a gólváltásra.

RB Leipzig – Tottenham Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,80 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: