b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : RB Leipzig – Atletico Madrid – 08/13 21:00

Vajon ma képes lesz behúzni a győzelmet a Girona ellen az Atletico Madrid, vagy ismét remiznek a felek? (Fotó : Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A mérkőzésen kaptunk egy igencsak kecsegtető szorzót a gólváltásra és ennek talán a legfőbb okozója, hogy immáron Timo Werner nélkül kell helyt állnia a német csapatnak. Viszont az irodák vélhetően kevésbé számoltak az Olmo/Nkunku/Schick trióval, akikben azért bőven akad potenciál a gólszerzést tekintve. Persze az ATM védelem az európai viszonyokat tekintve az egyik legjobb, viszont érdemes azt megemlíteni, hogy elég sok gólt hozott össze az idény során idegenben a Trippier, Savic, Gimenez, Lodi, Oblak ötös. Egy szó, mint száz Werner biztosan fog hiányozni erről a mérkőzésről, ám a tét adott és a németek kimondottan szeretnek ilyen kihívásokban meglepetéseket okozni, úgyhogy most némileg a fogadóirodákkal szembe megyek.

RB Leipzig – Atl. Madrid Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 2.00 1.5 egység

Ritkán ajánlok a büntetőlapokra/szögletekre fogadást, de annyi biztos, hogy ezen a meccsen Marciniak fogja fújni a sípot. A lengyel spori előszeretettel osztogatja a lapokat és legutóbb a Wolves – Olympiakosz mérkőzésen hatszor figyelmeztette sárgával a játékosokat. Egyébként 4.33 az átlaga a sípmesternek az EL/BL mérkőzéseket tekintve, viszont ennek a mérkőzésnek mindenki lesz egy parázs hangulata, ráadásul a védekezésben aligha lesz hiány, ami a faultokhoz is vezethet. Ez a 4.5-es line kedvező, ezért egy közepes téttel ajánlok fogadást.

RB Leipzig – Atl. Madrid Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
4.5 felett (Büntetőlapok száma) 1.72 2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: