b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : PSG – Szeged – 19:00

A mai napon két “gold” elemzés kerül publikálásra. Az első elemzés esetében a PSG – Szeged kézilabda mérkőzésre ajánlok fogadást, ahol a szorzók miatt kénytelen vagyok élni a lehetőséggel.Az elemzésemet nem fogom sokáig ecsetelni, hiszen a fogadóirodák a percekben frissítették a szorzókat és szerintem ilyen hendikep opcióval már kötelező rakni a magyar együttest. A PSG otthon jól szerepel, illetve magabiztos. győzelemmel nyitottak a PPD Zagreb otthonában, ám egy jóval gyengébb csapat ellen 8 góllal tudtak nyerni. A Szeged ezzel ellentétben egy remek eredménnyel indított és a Barcelona ellen óriási meglepetésre nyerni tudott a csapat. Most itt az újabb lehetőség és szerintem képesek lesznek meglepni a francia együttest.

A két együttes az utóbbi években rendre szoros mérkőzéseket ért el egymás ellen és maximum 3 gólos különbség volt a felek között.

Kemény mérkőzés elé néz a Szeged, ám a Barcelona ellen egyszer már megmutatták ,itt az ideje a PSG ellen is bebizonyítani a képességüket. (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz az új szorzókkal élve kaptunk egy +5,5 gólos hendikep line-t. Ez azt jelenti, hogy akkor vesztes csak az ajánlás, ha a PSG nyer 6 vagy több góllal. Ami a Szegedet illeti bomba formában a csapat, ráadásul a Barcelona elleni mérkőzésen ténylegesen több szempontból is a spanyolok fölé nőtt az együttes. Bombac, Mqueda, Bánhidi és Radivojevic a hátán vitte a csapatot. A mostani PSG némileg erősebb, mint a Barcelona, ám a Szeged szerintem most még erősebb, mint tavaly, ráadásul eléggé összeszokott képet mutattak a BL meccsen. Úgyhogy bizakodó vagyok és remélem, hogy a magyarok nem kapnak ki, sőt remélem, hogy megverjük a franciákat. Úgyhogy a +5,5 gólos hendikep szerintem állhat és erre ajánlok fogadást 5 egységgel.

PSG – Szeged Fogadási Határidő : 19:00
Tipp : Szeged +5,5 gól (Gólszám hendikep) odds: 1,65 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: