b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : PSG – Borussia Dortmund – 03/11 21:00

A másik BL mérkőzésen szintén két merész ötlettel próbálkoznék és lényegében abban bízom, hogy ha az egyik elúszna, akkor a másik predikció hozná azt.


A találkozón szerintem kissé túlzó az, hogy ennyire várják a gólokat a fogadóirodák. Rendben van, hogy két igencsak gólerős együttes néz egymással szembe, de ismerve az odavágót, amire fogadtunk és nyertünk is aligha lesz ilyen egyszerű a mérkőzés. Ismerhetjük a körülményeket és azt a tényezőt is, hogy igazi taktikai csaták mennek már ebben a felvonásban. Ami a mérkőzést tovább befolyásolhatja, hogy a találkozót zárt kapuk előtt rendezik meg. Ugye láthattunk erre több példát is, volt amit kellemetlenül befolyásolt ez a tényező, de épp a tegnapi Valencia – Atalanta mérkőzésen potyogtak a gólok. A fogadásaim legfőképp a magas szorzók felé mozogtak itt is és némileg bízva a várható gólszámokba, ill. egy játékos teljesítményében hoztam meg a döntésemet.

A várható gólszámadatok alapján 2,42, ill. 1,39 a két együttes mutatója. Ennek megfelelően egy 2-1-es eredmény a reális a találkozón.

Haaland az előző mérkőzésen két gólt is szerzett. Vajon ma is képes lesz betalálni? (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti, mivel rengeteg fogadás érkezhet a mérkőzésre a gólokkal kapcsolatosan, így én ezzel szembemennék és a kezdetben kínált 3,5 gól alatti opcióra érdemes fogadást kötni. Ennek a miértje is megvan, hiszen a fogadóirodák is hasonló rendszerrel dolgoznak, mint mi és a négy gól esélyessége igencsak “alacsony” volt, hiszen a kezdeti szorzón 1,60-1,66-os értéken lehetett fogadást kötni erre az opcióra. A fogadások viszont megmozgatták a piacot és ennek megfelelően az over opciók szorzói csökkenni kezdtek. A 2,5 gól feletti opció például 1,33-as oddsra esett, míg a gólváltás szintén ilyen szorzón rakható. Az előző mérkőzést aki látta tudhatja, hogy az első félidőben 0-0-ás döntetlennel zártak a felek, majd a 69 perctől kezdve rúgtak három gólt. Ami szintén kulcsfontosságú tényező, hogy az előző találkozótól eltérően ma Mbappé szinte biztos, hogy nem lép pályára. A francia klasszist koronavírus tesztnek vetették alá és ugyan negatív lett a tesztje, magas lázzal és megfázással küzd a támadó. Ez pedig hatalmas kiesés lehet a PSG esetében. Ha igazak a hírek, akkor Neymar, di Maria és Icardi trió fog rohamozni. A vendégek esetében szinte minden kulcsjátékos játékra alkalmas állapotban és a megszokott hiányzókat láthatjuk (Reus és Delaney). Mindent egybevéve, a zárt kapus mérkőzés, Mbappé hiánya és az előző mérkőzés alapján benne van ugyan, hogy kiszakad a gólzsák, de soknak vélem jelen állás szerint a négy találatot. Azt sem felejthetjük el, hogy egy 2-1-es eredmény esetén a hosszabbítás tényezője állna fent, amivel szerintem nem egyeznének ki a felek, de épp ilyen “mederbe” is kerülhet a találkozó. A másik opció esetében ahogy már említettem is egy játékos favorizálnék. A játékos pedig a Dortmund üdvöskéje Haaland lenne. A norvég klasszis immáron 10 gólt szerzett a Bajnokok Ligájában és a PSG ellen is képes volt kétszer betalálni. Haaland két mérkőzése nem lőtt gólt, úgyhogy szerintem a “gólszerzési kényszer” az egekben lehet nála. Remélem, hogy motivált lesz és képes lesz betalálni. A 3,5 gól alatti opció szorzója jelenleg a legtöbb helyen 2,00-ás szorzón rakható, míg Haaland góljára 2,10-es oddsot kínálnak a fogadóirodák. Mindkét opcióban hatalmas érték lehet és én nem szeretném most ezt a “ziccert” kihagyni. Haaland góljaira amúgy átlagosan 1,30-1,40-es szorzón tudunk fogadást kötni, úgyhogy ez több, mint ajándék. A norvég góljához pedig még inkább hozzátartozik, hogy a PSG keretében nem lesz Silva, ill. Meunier és a védekező középpályáról Verratti is hiányozni fog.

PSG – Borussia Dortmund Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
3,5 gól alatt (Gólszám összesített) 2,00 “B” kategória 2,5 egység
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
E. Haaland (Bármikor gólt szerez) 2,10 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: