b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : PSG – Bayern München – 08/23 21:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

Fogadási határidő: 21:00

Egy fináléra sosem könnyű fogadást ajánlani, ám a mostani párosítás hasonló eredményt hozhat, mint ami pár nappal ezelőtt az EL fináléban volt látható. Két igencsak gólerős támadósor találkozik egymással, akik a szezon során szép számmal termelték a gólokat. A Bajnokok Ligája szerepléseket tekintve a PSG 2.50, míg a Bayern München 4.20-as gólátlaggal rendelkezik, ami őrülten sok. Persze a védelmek ezzel ellentétben 0.50 és 0.80-as átlaggal rendelkeznek. Az xG adatok alapján négy gól bőven reális lehet a mérkőzésen, hiszen mindkét együttes 2.00 feletti értékekkel rendelkezik. Ezen adatok ismeretében, illetve a csapatok előző mérkőzéseit ismerve a 3.25 gól feletti opcióra ajánlunk fogadást.

📊 Ajánlott predikció: 
3.0 , 3.5 felett (Ázsiai gólok száma)

odds: 
1.75  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images)

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: