b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Podravka – Dortmund – 09/26 16:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 16:00

Előző héten nyertünk a Dortmund elleni tippünkkel és most is reális esélyt látunk a veretésükben. A német csapat kerete ugyan erős, de jelenleg még nem elég ahhoz, hogy ma győzelemmel térjenek haza. A vendégeknél a holland Amega fog hiányozni sérülés miatt, aki az előző meccsen öt gólból vette ki a részét. Mind a két csapat nagy vereséget szenvedett az előző fordulóban, viszont most biztosak vagyunk abban, hogy mindkét fél a javításra fog törekedni. Ennek ellenére a rutin a horvát csapat mellett szól, akik ráadásul legutóbb hazai pályán a Buducnost ellen zártak három gólos győzelemmel. A Dortmund idegenben legutóbb az Odense ellen lépett pályára, akkor öt gólos vereséget szenvedett és őszintén szólva a Podravka győzelmében mindenképp van érték fogadás szempontjából. Úgyhogy most is a Dortmund ellen ajánlunk fogadást.

📊 Ajánlott predikció: 
Podravka (Győztes)

odds: 
1.75 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: