Bajnokok Ligája : Pick Szeged – Wisla Plock

Az ötletadó rovatunk második részében egy BL mérkőzésre készültünk, ahol magyar vonatkozása is van a párharcnak. A Szeged két gólos előnnyel várja a párharcot és vélhetően ma kiharcolja és bebiztosítja a továbbjutást a csapat.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
98 nyertes – 55 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma bebiztosíthatja a továbbjutását a Szeged. Vajon megoldja a magyar együttes? (Fotó : MTI/Illyés Tibor)

I Szeged – Wisla Plock I

Az előző mérkőzésen nyerni tudott a Szeged és lényegében a biztos védekezésre épülő játék meg is hozta a várt sikert, hiszen egy alacsony gólos összecsapáson szinte végig jól szerepelt a csapat. Ma természetesen minden esély adott és a Balogh, Bánhidi, Bodó, Canellas, Bombac ötös ma is hozhatja a várt gólokat.

Ha ugyanazt hozza a szegedi csapat, mint Lengyelországban akkor nincs kérdés és várhatóan lezárja a továbbjutás kérdését a Pick Szeged!

Ma is a védekezésé lehet a főszerep. Ugyan a Wisla Plock ma kezdeményezőbb lehet, de mi bízunk benne, hogy a Szeged megpróbálja minél kevesebb kapott góllal kialakítani ezt a mérkőzést. Az előző mérkőzés tudatában ahol mindössze 42 találat született hiba lenne kihagyni egy under opciót, amit a bet365 fogadóportál segítségével az 52,5 gól “határon” csípnénk el.

Szeged – Wisla Plock (17:00)
Tipp:Kevesebb, mint 52,5 gól (Gólszám összesített) odds:1,75 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021