b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája ötletelő 4. rész!

Mai napon folytatódik a sokak által kedvelt és nézett “ötletelő” rovatunk. Amely már a negyedik fordulójához ér! Ma egy igen érdekes párharcot szemeltünk ki a kínálatból, de ismételten a megérzéseink azt súgják,hogy érdemes fogadni erre a találkozóra és , hogy melyik lenne ez?!

[lockercat]

A mai választásunk nem más, mint a Sevilla – Manchester United összecsapása lenne. Ahol véleményünk szerint a hazai csapatnak mindent meg kell tennie a továbbjutásért és hazai pályán úgymond kötelező nekik gólra törő, illetve támadójátékot hozni. Ma ráadásul “egyszerűbb” helyzet adódik a hazaiak előtt, hiszen Blind, Jones, Rojo hármas sérüléssel bajlódik, viszont játékuk még a mostani percig is kétséges. A hazaiak ezt kihasználhatják, hiszen alapemberek hiányoznak a vendégek védelméből. A Sevilla remek teljesítményt nyújt hazai pályán és a legutóbbi 34 hazai mérkőzésén mindössze egyetlen egy vereséget tudhat magáénak a csapat, ezen kívül viszont öt döntetlen és 28 győzelem a csapat mérlege. A spanyol együttes az “E” jelzésű csoportból jutott tovább második helyen és remek mérkőzéseket játszottak hazai pályán itt a BL-ben is, ahol 3 mérkőzés alatt 2-1-0-s mérleget és 8:4-s gólarányt mutatott fel az együttes. A legemlékezetesebb mérkőzések egyike közé tartozhat a Liverpool elleni hazai találkozó, ahol 0-3-s eredményt követően a Sevilla 3-3-ra mentette az eredményt így biztossá téve a továbbjutás sorsát. Ma a Manchester következik, akik azért valljuk be, hogy nem az igaziak. A Premier League-ben legutóbb a Newcastle verte meg a csapatot idegenben, míg ezt megelőzően a Tottenham 2-0-ra ütötte ki a vörös ördögöket. Alapjára véve a csapatnak igazán hazai közönség előtt megy, viszont idegenben sem egy leírható együttes.  A Manchester egy viszonylag “könnyebb” csoportot kapott, ahol úgymond kötelező elvárás volt a tabella első pozíciója és ennek eleget is tett az együttes. Mi mindenesetre a találkozón várjuk a gólokat, viszont a vendégek trénere és hozzáállása miatt várhatóan egy szoros találkozó alakulhat ki. A Manchesternek megfelel a 0-0, viszont ilyen hazai statisztikával rendelkező és ilyen remek támadókat magáénak tudó Sevilla ellen egy védekező futball végzetes lehet. A Liverpool elleni mérkőzés tanulságos lehet mindenki számára, hiszen 0-3-ról nem sok együttes képes felállni, ma pedig minden esély adott a hazaiaknak és láthatóak a fogadóirodák is ébredeznek, hiszen a hazai győzelemre egyre kisebb az odds. Otthon nagyon jól szerepel a csapat ráadásul szinte mindig szereznek egy gólt hazai környezetben, ezért mi úgy gondoljuk, hogy most is egy szoros mérkőzésen a hazaiak dominálhatnak. A Manchester játékfelfogása egy bekapott gól után változhat, viszont mi úgy érezzük, hogy első félidőben esni fog egy találat, míg a másodikban mindkét fél megzörgeti egymás hálóját. Ha tippelnünk kellene egy 2-1-s eredményt várunka  mérkőzésen és erre minden feltétel adott, hiszen otthon a Sevilla bomba formát és tempót diktál, míg a Manchesteriekben ott lesz a kényszer, hogy kell az az idegenben szerzett gól, ami meghozhatja a mai gólváltásunkat, illetve a gólokat is  a találkozón!


“B” kategóriás tippek:
⚽Sevilla – Manchester Utd. (41988 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,75

⚽Sevilla – Manchester Utd. (41981 V)
Tipp:2. félidőben (Melyik félidőben lesz több gól?)
odds:2,00


“C” kategóriás tippek:
⚽Sevilla – Manchester Utd.
Tipp:Igen (Hazai csapat nyer legalább egy félidőt?)
odds:1,85

[/lockercat]

A mai napon tehát három tippel készültünk és ahogy látható eddig remek formát diktál az “ötletelő” rovatunk, hiszen 3 megosztásból 3 alkalommal nyertünk, míg 12 megosztott tippből 9 alkalommal zártunk nyereségesen! Ma szeretnénk folytatni és véleményünk szerint a mai tippjeink ismét vállalhatóak. Mi ezt érezzük a találkozón és ez a hazai statisztika továbbra is meggyőző számunkra!

Sok sikert kívánunk!

0
%d bloggers like this: