b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: Nincs mese, a jól bevált sablontippünket küldjük “csatába”!

Ismét a portugálok számítanak az esélyes csapatnak. (Fotó: Getty Images)

Az előző cikkünkben már említettük, hogy ma a “H” jelzésű csoport lesz porondon, úgyhogy jöhet a Maccabi Haifa – Benfica párosítás elemzése!

Alapjában véve a Maccabi Haifa elég kellemes csalódást okozott nekünk sportfogadóknak, ugyanis kimondottan szórakoztató, amit az izraeli csapat a pályán mutat. Nincs kimondottan erős védekezésük, de a támadósoruk igencsak hatékony és a gólnélküli kezdést felváltotta a bátor támadójáték. A Maccabi igazából csak a mai rivális Benfica ellen nem tudott gólt szerezni, de azt betudhatjuk annak is, hogy a csapat túlizgulta az első meccsét. Ezt követően viszont jöttek a gólok, a PSG-nek pl. oda-vissza betaláltak, sőt legutóbb kétszer is gólt szereztek. A Juventust ugye hazai környezetben meg is verték és hajszálnyira vannak attól, hogy kiharcolják a továbbjutásukat az Európa-liga rájátszásban. Véleményünk szerint ma a Juve botlani fog, de a Maccabi Haifa-Benfica párharcban nem mernénk állást foglalni. Egyértelmű az, hogy a Benfica sokkal erősebb csapat, de véleményünk szerint hazai környezetben és ilyen tét mellett a Maccabi minden mindegy alapon fog támadni mindaddig míg meg nem szerzi a vezetést. A remi is jó lenne ugyan nekik, de ehhez legalább egy gólt kell szerezniük, hiszen a Benfica is győzelmi kényszerben van, már ha a portugálok szeretnék begyűjteni az első pozíciót. A mérkőzést egyébként mindkét fél elég kedvező feltételek között várhatja, hiszen kevés sérült/eltiltott van a csapatoknál és igazából az egyetlen kérdés csak az, hogy ki tudja jobban érvényesíteni a játékát. 

TÖLTSD LE TE IS AZ APPLIKÁCIÓNKAT!

Használd Te is nap, mint nap az ingyenesen letölthető alkalmazásunkat! Az applikációban megtalálhatod a közösségi felületeinket, a weboldalunkat, a beharangozó ajánlásainkat, előfizetői véleményeket, híreket. Ezenkívül létrehozhatsz egy virtuális kártyát, amely birtokában rengeteg kedvezményben részesülhetsz!

B&WTIPS ALKALMAZÁS

INGYENESEN ITT TÖLTHETED LE!

APPLE STORE

GOOGLE PLAY

Maccabi Haifa - BenficaFogadási határidő: 21:00

A Maccabit legutóbb a Juventus ellen favorizáltuk és akkor a hazai találatra fogadva nyertünk. Ma azért többet kockáztatunk, hiszen a jól bevált sablontippünkre (gólváltásra) fogadunk. A Benfica támadószekció eddig minden fordulóba betalált, de a Maccabi játékosokról is igaz ez és azért elnézve a hazai tétmérkőzéseken mutatott formát, joggal bízhatunk abban, hogy az izraeliek ma szereznek legalább egy gólt. Úgyhogy nincs sok értelme itt tovább feszegetni, illetve keresgélni a miérteket. A gólváltásra fogadunk és reményeink szerint a csapatok a várakozásaink szerint hozni is fogják a fogadásunkat! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.70

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

APPLE STORE

GOOGLE PLAY

0
%d bloggers like this: