b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: Nem vár egyszerű meccs a Chelseare!

Vajon megnyeri a mai mérkőzést a Chelsea?! (Fotó: Getty Images)

2022-09-06496

Horvátországba lép pályára a Chelsea és a vendégek könnyedén pontokat hullajthatnak a Dinamo Zágráb otthonában!

A londoni együttes nincs valami kirobbanó formában és ugyan a hétvégi West Ham elleni bajnokit 2-1-re megnyerték Tuchelék, ettől eltekintve az idegenbeli meccseiken egy győzelem és két vereség a csapat mérlege. Igazából a német tréner már a szezon elején leszögezte, hogy nincs egyszerű dolga és idén sokat kell majd küzdeni a játékosainak a jobb helyezésért. Persze a mai rivális ellen így is a Chelsea számít favoritnak, de a Dinamo Zágráb csapatát nagy hiba lenne leírni. Egyrészt egy nagyon gólerős együttesről beszélünk, másrészt hazai környezetben szinte minden tétmeccsén képes volt a csapat betalálni, sőt döntő többségben győzelmeket is realizált az együttes. Az eddigiek alapján pedig a Chelsea védelme elég sebezhetőnek tűnik, amiről a Premier League statisztikájuk is tanúskodik, hiszen a londoni együttes az Everton elleni nyitómérkőzéstől eltekintve minden egyes meccsén kapott legalább egy gólt! A Transfermarkt adatai alapján azért egyértelmű a felek közti különbség. A Dinamo Zágráb kerete 95.95 millió eurót ér, míg a Chelsea közel 800 millió eurós kerettel rendelkezik. Ebből kiindulva azért joggal pályázhatnak a győzelemre Sterlingék!

Dinamo Zágráb - ChelseaFogadási határidő: 18:45

A találkozón mi egy defenzív és kontrákra játszó hazai együttesre és egy nyíltan támadó Chelseare számítunk, amiben bizony benne lehetnek a találatok. A londoniak eddig majdnem minden meccsükön képesek voltak gólt szerezni, de szinte kivétel nélkül kaptak is legalább egy gólt és azért a Dinamo Zágráb kerete egy Southampton, vagy épp egy Leeds keretével felérhet teljesítményben. Ezért mi egy gólokban gazdag meccsel kalkulálunk és a fogadásunk a 2.5 gól feletti opcióra vonatkozik. Erre az opcióra pedig az egyik legmagasabb szorzót az UNIBET partnerirodánk ajánlja!

Tipp: 2.5 felett (Összesített gólok)
odds: 1.83

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Az Unibet Magyarország legaktívabb és legmegbízhatóbb sportfogadási oldala!

Bónusz: 20 000Ft Sportfogadás Üdvözlő Bónusz
(20 000 Ft értékű első befizetési bónusz az Unibet új magyar ügyfeleinek, amire mindössze 6x-os megforgatási követelmény vonatkozik.)

Az Unibet a második legnépszerűbb fogadóiroda Magyarországon. Mindenképp pozitívum a szolgáltatással kapcsolatosan, hogy folyamatosan fejlődik és a Bet365-höz hasonlóan ők is mindenféle engedéllyel rendelkeznek, amely az Európai Unióban kötelezőek. Ezenkívül az élő kínálata is elég szélesnek mondható, így aki szeretne élőben fogadni és nincs bet365 fiókja, mindenképp ajánljuk számára az Unibet fogadóirodát!

Pozitívumok:
-Élő közvetítés
-Ázsiai hendikep & cash out
-Fogadáskészítő

Negatívumok:
-Körülményes ügyfélszolgálat
-Nehezen átlátható kezdőlap

5/5

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: