b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: Nem hibázhat hazai pályán a CFR Cluj!

Hazai pályán kötelező a továbbjutás kiharcolása a kolozsváriaknak! (Fotó: Getty Images)

A szerdai napon is több Bajnokok Ligája mérkőzés visszavágóját rendezik meg és az egyik ilyen a CFR Cluj – Pjunyik Jereván párharc is.

Az odavágón nagy meglepetésre nem jött össze a kolozsváriaknak a győzelem, pedig végig uralták az egész mérkőzést és temérdek helyzetet dolgoztak ki, ám a gól elmaradt. Az örmény csapat már az előző mérkőzésen is megmutatta, hogy támadásokban nem igazán tudtak hatékonyan teljesíteni és ténylegesen csak a szerencséjüknek, ill. betonvédekezésüknek köszönhették, hogy nem kaptak ki. A mai nap viszont Kolozsváron jóval nehezebb dolga lesz a Pjunyik játékosainak, hiszen a CFR hazai környezetben elég kiváló mérleggel rendelkezik a tétmérkőzéseken és ugyan nem hangolt jól a visszavágóra a kolozsvári csapat, mert elbukták a Szuperkupa döntőjét, ám így is ők számítanak az egyértelmű esélyesnek.

Az előző mérkőzésen nem igazán tudott veszélyeztetni a Pjunyik. (Fotó: Getty Images)

Az előző mérkőzésben is végig benne volt a kolozsvári gól, de a örmények ténylegesen végig a defenzív futballt képviselték. Vélhetően ma is a Pjunyik ugyanazt a védekezési stílust fogja alkalmazni, mint az előző találkozón, ám most aligha lesz olyan szerencséjük, mint legutóbb. A kolozsváriak hazai pályán szinte minden egyes tétmérkőzésükön képesek voltak az utóbbi időszakban betalálni és véleményünk szerint ma már látni fogunk legalább 1-2 gólt. A Pjunyik részéről mi nem várunk találatot, bőven reálisnak tartjuk azt, hogy az első 30-40 percben még gólt se fogunk látni a találkozón, de ahogy az előző mérkőzésen is úgy most is igaz lehet, hogy az idő előrehaladtával egyre több helyzetet dolgozhat ki a CFR csapata. Úgyhogy mi egy kevés gólos mérkőzést várunk, ahol a kolozsváriak győzelmével kalkulálunk!

Tipp: CFR Cluj + 3.5 alatt (1×2 + Összesített gólok)
odds: 1.70

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: